Slipp sladdtrasslet

Kokskontakt3

Har du ett kök där det inte går att sätta ett vanligt uttag? Schneider Electric har löst problemet med sin Exxact Hörnbox som placeras under väggskåpet, och som gör att slipper dra fula sladdar längs väggen. Finns i vitt, antracit och metallic. Pris cirka 300 kr.

Kylskåpsrevolution

SiemensKyl

Är du trött på att dina kylvaror fort blir oätbara? Siemens lanserade nyligen sitt nya kyl/frys-skåp KG38QAL30 som tack vare en inbyggd vakuumdel med låg syrenivå ska kunna ge maten upp till fem gånger så lång livslängd jämfört med andra kylskåp. Skåpet är 190 cm högt och priset ligger på 15 990 kr.

Servering utan spill

Servering-Tray-black-3-567623

Från Eva Solo kommer den här snygga serveringsbrickan som passar fint i alla stilsäkra hem. Invändig gummibeläggning gör den dessutom glidsäker så du slipper onödigt spill. Pris cirka 499 kr.

Personligt med färg

Liv_turkos_10

Vi satsar allt mer på att göra våra kök personliga, vilket är något som Vedum har tagit fasta på. Nu lanserar företaget luckan Liv i olika täckmålade pastellkulörer, vilket öppnar upp för många valmöjligheter. Här ser vi luckan i två snarlika utföranden – Liv Ek Mörk Turkos och Liv Ek Turkos, som kompletterar och förhöjer varandras uttryck. Läs mer och hitta din återförsäljare på vedum.se.

Trendsäkra bakredskap

Rosendahl

Rosendahls fina Grand Cru-serie har länge varit en designfavorit för de svenska hemmen, och nu lanserar de även bakredskap! Först ut är fina tillredningsskålar och vispkannor i vitt melanin och med glidsäkra bottnar och tillhörande lock. Passar perfekt för alla höstbak. Skålarna kostar från 169-269 kr. Vispskål 199 kr.

Liknade Artiklar

kommentarer