Svensk jubileumskollektion

Svensk jubileumskollektion

DesignTorget fyller 20 år och firar genom att ta fram en helt ny kollektion. Nyheterna består bland annat av köksserien NO LIMIT som är formgiven av Maria Holmer Dahlgren. Brickan i björkfanér kostar 295 kronor, glasunderläggen i 4-pack 150 kronor och priset för den svartvita skärbrädan ligger på 195 kronor.

VFP040X

Oprahfavorit till Sverige

Det brittiska varumärket Breville lanseras nu i Sverige för första gången genom 21 nya köksapparater. Varumärket är stort i USA och exempelvis är paninigrillen en stor favorit hos Oprah Winfrey. Det svenska sortimentet innehåller kaffemaskiner, smörgåsgrillar, brödrostar, vattenkokare och matberedare. Priserna varierar från cirka 400 kronor till cirka 2 200 kronor. Matberedaren på bilden kostar 1 499 kronor.

Magnetiska underlägg

Det danska designföretaget Eva Solo lanserar en helt ny höstkollektion vid namn Gravity. De nya produkterna består bland annat av grytor, köksredskap och grytunderlägg med inbyggda magneter. Det gör att de följer med grytan när man flyttar runt den på bordet. Cirkapriserna i kollektionen varierar från 189 till 1 199 kronor.

Platsbyggd känsla

Med det nya konceptet Plus erbjuder Marbodal ett ramverk som skapar en platsbyggd möbelkänsla till några av deras mest populära kök. Konceptet finns i dag anpassat till luckmodellerna Arkitekt Plus, Lindö och Form. Dessutom kan man välja bland flera estetiska detaljer som ytterligare höjer känslan av ett genuint hantverk. Cirkapriset ligger mellan 97 400 och 174 300 kronor exklusive vitvaror.

 

Liknade Artiklar

kommentarer