Nytt för utsidan

Nytt för utsidan

Skönt golv för garaget

 

Med Bergo Eco Unique från Bergo Flooring förvandlar du på någon timma ditt tråkiga, kalla garagegolv till en fräsch och varm miljö. Underhållsfritt och lätt att hålla rent med dammsugare och/eller vattenslang. Bergo ECO Unique är en svensktillverkad, prisbelönad och miljövänlig produkt tillverkad i 100% återvunnet material och som även är återvinningsbar. Läs mer på www.bergoflooring.se

Designat för fåglarna

Nu är det hög tid att införskaffa en matplats för vinterfåglarna. Och för dig som tröttnat på de traditionella fågelborden finns det en hel del snygga alternativ. Här den coola fågelpaviljongen Barcelona, designad av Monique Engelund för Menu. Pris 1700 kr. Snyggt är också det här fågelbordet från Eva Solo, som blir ett vackert konstverk i naturen. Pris 349 kr på royaldesign.se.

Ljus till växterna

belysning

Så här års kan blommor och växter behöva lite hjälp på traven när det kommer till att få tillräcklig med ljus. Nelson Garden lanserar nu sina nya växtbelysnings-armatur som är lika praktisk som snygg. Finns i svart och vitt och kostar ca 150 kr. Kom också ihåg att köpa till växtlampa på 30 W.

Fint för gröna fingrar

roseglove

Från Garden Girl kommer de här fina trädgårdshandskarna som passar perfekt för all typ av utomhusarbete. Pris cirka 349 kr.

Ta tillvara på kastanjerna

denk

På hösten har många överblivna kastanjer som man inte vet vad man ska göra med. Med Denks gedigna Dinéhäll går det enkelt att rosta kastanjerna, vilket blir ett välsmakande tilltugg. Hällen är ett mångsidigt stek- och grillbord som med sin keramikkonstruktion också lagrar värme och bildar en mysig samlingspunkt vid uteplatsen. Pris från 1 590 kr.

 

 

 

 

Liknade Artiklar

kommentarer