Färgglatt för trädgården

tradgardsset-outdoor

Det här färgglada kittet borde tilltala alla trädgårds-
intresserade. Kittet innehåller en såg för grenar, en trädgårdskniv för ogräs eller skörd samt en kvistningskniv för beskärning av grenar och blommor. Lackat bokhandtag och Sandvikstål i bladen. Kommer från Opinel och kostar 779 kr.

Såg för alla utrymmen

hackzall_sag

Med en effektiv tigersåg tar du dig igenom såväl metall, rör och tegel som trä och reglar. Nu lanserar Milwaukee sin kraftfullaste 12 V tigersåg någonsin – Hackzall, som ingår i deras M12 FUEL™-serie. Den kolborstfria motorn har högre prestanda och länge livstid och går dessutom utmärkt att använda med en hand – perfekt för trånga utrymmen. Hitta din återförsäljare på milwaukeetool.se.

Miljövänligare bensin

NYAspen2_ved

Eftersom bensin är en färskvara rekommenderas det att man tömmer tanken på sin motorsåg efter användning. Med Aspens nya akylatbensin slipper man dock det bekymret – bensinen har nämligen en hållbarhet på fem år. Dessutom innehåller den upp till 99 % mindre mängd av de farliga kolväten som finns i vanlig bensin – miljövänligare och bättre för hälsan! En 5-litersdunk kostar 155 kr.

Lys upp höstmörkret!

NYljusboll

Nu börjar det bli riktigt mörkt om kvällarna. Då är det fint att börja lysa upp trädgården, vilket både gör utemiljön mysigare men också lättare att orientera sig i. Den vackra ljusbollen Agro kommer från Markslöjd och kostar cirka 1 870 kr.

Behändig slip

slipmus

Lika behändig och enkel att använda som en datormus – ja det är idén bakom den nya detaljslipen Black+Decker Mouse. Tack vare den droppformade slipplattan och fingersliptillbehöret ska den så kallade slipmusen komma åt på de flesta ställen. Perfekt för att renovera upp gamla trädgårdsmöbler. Pris från 500 kr.

Liknade Artiklar

kommentarer