btn-cerrar

En hyllning till naturen – hos Noblessa kök 2022

Av

Imagen aleatoria sección 7

En hyllning till naturen är fokus för köken hos Noblessa för 2022. I kollektionen ser vi nyanser av sand och materialval såsom trä och betong, vilket skapar balans och harmoni.

Naturen är vad som inspirerat Noblessas köksdesigners i den nya kollektionen för året som lyfter in milda, mjuka toner i ditt hem. Med smarta lösningar och praktiska köksbänkar så har du ett kök som du kommer att trivas med – länge!

Imagen aleatoria sección 7

Om du älskar färg så serverar Noblessas nya kollektion riktiga godbitar. Den anti- fingerprint behandlade Divine-kollektionen finns nu i spännande naturliga nyanser som mineralgrönt och fjordblått. Lister/handtag i guld går att lägga till för lite extra lyxkänsla.

Serien Relax visar ekmönster som ser ut som äkta trä men som samtidigt är lättskött, vattentåligt och stöttåligt.

Imagen aleatoria sección 7

Köksbänkarna har ett naturligt utseende och lång hållbarhet. De patenterade Xtra Ceramic bänkskivorna har stöttåliga kanter som tål både stötar från kastruller och andra smällar som kan hända i köket.

Materialet är med andra ord idealiskt för barnfamiljer. Xtra Ceramic-skivan innehåller återvunnet glasmaterial under den keramiska ytan. Hela skivan och allt material kan återvinnas på ett miljövänligt sätt.

Imagen aleatoria sección 7

Skräddarsydda lösningar
Köket är mer än bara ett kök nuförtiden. Mångsidig användning av utrymmet och nya typer av förvaringslösningar förvandlar köket till en flexibel mittpunkt i ditt hem.

Funktionella garderobsdörrar öppnar upp ett gömt utrymme i köket, till exempel skafferiet, arbetsplatsen eller tvättstugan. Dörrarna är smart designade för att skapa extra utrymme och när de är stängda göms det utrymme du vill dölja smidigt bakom dem.

Imagen aleatoria sección 7

Med det nya upphängningssystemet Sign Emotion kan du nyttja väggytan i både kök, vardagsrum och badrum. Det utbytbara stångsystemet och de medföljande fästena och olika hyllorna skapar en mångsidig förvaringslösning för exempelvis vinglas och kökshanddukar. Sign Emotion finns i svart eller rostfritt stål och kan även fås med bakgrundsbelysning.

Ett hem skall planeras efter dig och din familjs behov och får gärna fungera för olika skeden i livet. Noblessa vill ge sina kunder valmöjligheten att skapa smarta lösningar och smakfulla kök som håller över tid, med både hållbarhet och miljö i fokus.

Vår instagram