Störst på handdukstorkar och badkar

Kort om badrummet – Vi har valt attinreda detta bad-rum i ljusa toneroch bryta av medmattsvarta detaljer.De stora fönstrenskapar ett fantas-tiskt ljusinsläpp. Detfristående badkaretHovås är enkelt ochelegant och skaparen luftighet. Denvertikala handduks-torken Carlsten ärnätt och stilren ochtar för sig lagommycket. På golvetär det klinkers irealistisk träimita-tion. Man får bådein den naturligakänslan och ett ma-terial som tål en tuffbadrumsmiljö.

Berätta lite om ert koncept. Vad är utmärkande för er som bad leverantör?

Vi jobbar med ett premiumtänk. Det innebär hög kvalitet på material, stilren design, väl genomtänkta detaljer och pålitliga garantier. Helt enkelt produkter som både är snygga att titta på och som man kan lita på i många år. Att vi har väldigt många nöjda kunder visar sig då folk som renoverar sitt andra och tredje badrum kommer tillbaka och handlar Nordhem-produkter. Vår erkänt duktiga kundtjänst hjälper till att svara på alla frågor både inför och efter köpet. Vi har valt att specialisera oss på badkar, massagebadkar och handdukstorkar. Vårt mål är att vara bäst på det vi gör och det har gjort oss marknadsledande inom dessa kategorier. Dessutom har vi Sveriges största sortiment.

Hur ser trenderna ut för 2022?

Trenden är att tänka långsiktigt och hållbart. Att inreda badrummen med hållbara val, med en tidlös design samt med en naturnära personlig prägel. Fokusera på att skapa just det badrummet som du gillar och ta in naturen i valet av formspråk, kulörer och material. För oss passar denna trend jättebra. Vi fokuserar på produkter som är tidlösa i sin design. Och med en hög kvalitetsnivå kan vi skapa hållbarhet, man slipper byta ut dem efter bara några år.

Vilka är dina 3 bästa tips till den som ska bygga nytt kök/badrum inom kort?

1 – Pandemin gjorde att det blev ett mycket större fokus på våra hem och vi har lagt mer tid och pengar på det. Många har insett hur viktigt hemmet är. Och badrummet är ett av hemmets, och livets, viktigaste rum. Så fundera ett extra varv på hur du kan göra det till en avkopplande fristad där du kan stanna upp vardagen.

2 – Gå igenom hela badrumsprojektet en extra vända med din hantverkare/projektledare. Det finns nästan alltid detaljer som man inte tänkt på och det är bättre att fråga en gång för mycket.

3 – Undersök så att produkterna som du vill ha går att få levererade i rätt tid. Pga allt som händer i världen kan leveranstiden av vissa varor påverkas.

 

Innehåll