btn-cerrar

Villa Tor

Kort om husmodellen: Villa Tor är liksom alla våra husmodeller högkvalitativ. Just denna modell är en enplansvilla på 135 m² boarea som är fördelat på fyra rum och kök varav tre sovrum. Den har en modern design, påkostade materialval och trivsam planlösning med sociala ytor.

Vad kunden själv kan påverka: På Allmogehus utgår vi alltid från kundens önskan när vi genomför projekt. Våra kunder har möjlighet att skapa sitt drömhus utan förutbestämda standardmallar eller fasta husmodeller.

Den här husmodellen passar för: Familjen

Allmogehus utgår ifrån kundens önskan. Alla modeller har en hög standard samt fyller alla krav som ställs. Husmodellerna varierar utifrån vad kunden önskar. 

Stöten

Kort om husmodellen: Projekt Stöten är ett modernt tvåplans parhus. Lägenheterna är utformade för att ge den ultimata vintersemesterupplevelsen. Parhuset är högt placerat och mysig design med stora fönster.

Vad kunden själv kan påverka: På Allmogehus utgår de alltid från kundens önskan när de genomför projekt. Kunderna har möjlighet att skapa sitt drömhus utan förutbestämda standardmallar eller fasta husmodeller.

Den här husmodellen passar för: De som önskar ett semesterboende i fjällen.

Allmogehus utgår ifrån kundens önskan. Alla modeller har en hög standard samt fyller alla krav som ställs. Varje modell kan komma i olika former och färgställanden, utifrån vad kunden önskar.

ELIN SKJÄRET
Allmogehus

Några ord från en av våra representanter

Vad bör man först och främst ha klart för sig innan man bygger nytt?

– Det är viktigt att tänka igenom alla delar av projektet som man skall utföra samt att man har en tät kontakt med säljande husföretag. Detta för att få info om vad ändringar och tillägg kan enligt kommer att kosta. Det är bättre att man lägger några veckor extra på att planera och rita upp allt i detalj för jag se till så att det man har tänkt sig finns tillgängligt från leverantörer. Största felet som många gör och som brukar bli kostsamt är förändringar i bygget, ofta till följd av att allt inte är beställt, bestämt och klart med leverantörstider i tid innan bygget startar.

Finns det ett sätt att bygga ekonomiskt?

– Det finns många sätt att tänka ekonomiskt när man bygger hus. Första steget är att lägga upp en budget och följa den tillsammans med god planering och förberedelse. Tänk på att du har insikter och jämför priser och leveransdatum så att det passar din budget och ditt projekt. Var realistisk när du bygger ditt projekt så att du frågor till din säljare som byggs under hela processen.

Är det några nya byggregler att ta hänsyn till inför kommande året?

– Vi ser till att vara uppdaterade och framåt i utvecklingen, en byggbransch som har kommit till att taksäkerheten skall stärkas med vajersystem. Våra kunder kan känna sig trygga i att deras projekt håller de regler och krav som ställs. Kraven på olika byggnader kommer att förändras över åren, vi ser därför till att vi har hus som kommer att klara dessa krav även om 50 år. Vi tillgodoser kunden med de krav och regler som ställs genom hela projektet.

Vilka fallgropar ska man undvika och hur?

– Att vara noggrann och engagerad i sitt projekt är en bra bit på vägen att minska risken för fel och extra kostnader. En fallgrop är att man inte har koll på leveranstider eller sortiment. Om man som kund får välja andra alternativ än vad man har räknat med eller försegingar så kan priset på projektet stiga. Jag skulle säga att detta är en av de stora fallgroparna samt det som kan göra att projektet snabbt frångår budgeten.

Flera hus

Lanthuset | Villa Tunfisk

Stella 190 & Villa Frösö

Vill du veta mer?

Please visit our website to learn more about our houses

Klicka här

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]