btn-cerrar

Stella 190

Kort om husmodellen: En 2-plansvilla som har allt! Generös entré där den inbyggda trappan ger fin extra förvaring. Umgängesytorna med fina ljusflöden från fönsterparti och plats för läshörna eller extra matplats. Överplan med ljus allrum och fyra sovrum. Föräldrasovrum med egen klädkammare och badrum med plats för både badkar och dusch. Välj till veranda för en vacker exteriör och skyddad entré.

Vad kunden själv kan påverka: Genom aktiva val av material ur brett sortiment skapar kunden sitt unika hem.

Den här husmodellen passar för: Familjen som vill ha stora umgängesytorna på entréplan och sovrummen samlade på överplan.

Det angivna priset omfattar gedigen kvalitet, hög grundstandard, grundläggning platta på mark och standardmark samt att Trivselhus bygger huset på totalentreprenad. Kontakta säljare för komplett offert och priser för andra entreprenadformer.

Villa Frösö

Kort om husmodellen: En villa i modern tolkning av den klassiska ladorn. Stora fönsterpartier tar vara på utsikt och ger vid val av ryggåstak särskild extra hörlig rymd till kök och vardagsrum. En trappa upp finns allrum med vackert ljusinsläpp från takfönster liksom extra sovrum. Husets form möjliggör placering på små tomter.

Vad kunden själv kan påverka: Genom aktiva val av material ur brett sortiment skapar kunden sitt unika hem. Som tillval kan husets form förändras.

Den här husmodellen passar för: Familjen med lite större barn som kan ha en egen avdelning på övervåningen.

Det angivna priset omfattar gedigen kvalitet, hög grundstandard, grundläggning platta på mark och standardmark samt att Trivselhus bygger huset på totalentreprenad. Kontakta säljare för komplett offert och priser för andra entreprenadformer.

JENNIE BLOM
marknadschef

Några ord från en av våra representanter

Vad bör man först och främst ha klart för sig innan man bygger nytt?

– Sätt er in i förutsättningar kring din tomt, tala med byggnadsnämnden om regler för byggbyta, hur högt huset får vara eller hur mycket taket får luta. Vem tar ansvar? Gör ett aktivt och medvetet val av entreprenadform baserat på er tid, kunskap och ekonomi. Med totalentreprenad tar husleverantören fullt ansvar för hela processen.

Finns det ett sätt att bygga ekonomiskt?

– Även om investeringskostnaden för att bygga ett nytt hus är relativt

hög så sparar ni över tid pengar på lägre driftskostnader, minimala hållskostnader och ingen nedsättning av de första 15 åren. Vill ni spara lite pengar genom att utföra eget arbete väljer ni istället materialleverans. Vår husserie Stella erbjuder samma fina kvalitet som våra övriga hus, till ett riktigt bra pris och kortare leveranstid tack vare en given husform.

Vilka fallgropar ska man undvika och hur?

– Gör geoteknisk undersökning

så slipper ni obehagliga merkostnader för markarbeten och grundläggning i ett sent skede. Väl genomtänkta hus fungerar i vardagen. Det innebär att våra hus är anpassade för de människor som ska bo i det, är enkla att möblera och har bra förvaring. Vi hjälper gärna till att anpassa planlösningen efter era behov.

Vad är det som tar längst tid när man bygger nytt?

– Bygglovsansökan kan vara en utdragen process, därefter är det själva byggiden som är runt 1 år.

Flera hus

Villa Tor & Stöten

Villa Fredriksdal & Villa Huskvarna

Vill du veta mer?

Please visit our website to learn more about our houses

Klicka här

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]