btn-cerrar

Karisma 125

Kort om husmodellen: i Karisma 125 finns det gott om plats för familj och goda vänner att umgås i. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning. Byggståket tillsammans med de stora fönsterpartierna skapar underbar rymd och ett härligt ljusinsläpp. Naturen när du enkelt eftersom modellen har utgångar mot alla väderstreck. Huset är uppdelat i ett masterbedroom, lyxigt inrett med eget Wc och klädkammare, samt två mindre sovrum och från husets övriga samvaroytor avskilt allrum.

Vad kunden själv kan påverka: Som kund kan du anpassa huset helt efter dina egna behov.

Den här husmodellen passar för: Karisma 125 passar familjen som vill ha ett yteffektivt och praktiskt hus.

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. För att sätta egen prägel på huset finns naturligtvis ett stort urval av tillval. Mer information finns i vår leveransbeskrivning V2024.

Karisma 6

Kort om husmodellen: Inget går upp mot känslan av luft, ljus och rymd i ett hus. Allt detta har Karisma 6 som har hela tre öppna ryggåstak och mängder av fönster som följer arkitekturens uppsvängda rader ända till knutarna kontakten med de fria. Och på sidan av huset från kök och vardagsrum så är detta hus för er.

Vad kunden själv kan påverka: Som kund kan du anpassa huset helt efter dina egna behov.

Den här husmodellen passar för: Karisma 6 passar barnfamiljen som vill ha ett praktiskt och modernt hus med mycket ljusinsläpp.

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. För att sätta egen prägel på huset finns naturligtvis ett stort urval av tillval. Mer information finns i vår leveransbeskrivning V2024.

LOTTA BERGUDDEN
marknadskommunikatör

Några ord från en av våra representanter

Vad bör man först och främst ha klart för sig innan man bygger nytt?

– I många byggprojekt är det vanligt att kostnaderna överstiger den ursprungliga budgeten. Det är därför viktigt att sätta upp en realistisk budget och inkludera en extra summa för oväntade utgifter. Det är också viktigt att vara medveten om att förändringar i planerna under byggprocessen kan bli kostsamma och förlänga tiden det tar att bli klar. Att hålla en konsekvent riktning med besluten från början kan hjälpa till att undvika onödiga problem längre fram i projektet.

Finns det ett sätt att bygga ekonomiskt?

– Bygge inte större än nödvändigt. Var realistisk med husets storlek och undvik onödig lyx i dimensionering, som kan leda till högre byggkostnader och ökade driftskostnader.

Är det några nya byggregler att ta hänsyn till inför kommande året?

– Boverket arbetar sedan flera år tillbaka med att se över sina bygg- och konstruktionsregler. Planen är att de nya reglerna, som går under namnet Möjligheternas byggregler, ska träda i kraft vid årsskiftet 2024/2025. Dessa regler är inget du som kund ska behöva fundera över, vi ser till att ditt hus byggs enligt gällande regler.

Vilka fallgropar ska man undvika och hur?

– Just nu är det en orolig tid i byggbranschen, se till att välja en husleverantör med stabil ekonomi. Man kan använda tjänster på internet för att titta på och analysera de olika företagens ekonomiska nyckeltal.

Flera hus

Spira 175 & Solid 194

Trubaduren 130 & Garpen 135

Vill du veta mer?

Please visit our website to learn more about our houses

Klicka här

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]