btn-cerrar

Trubaduren 130

Kort om husmodellen: Trubaduren 130 är ett hus för dig som tycker att köket är husets hjärta. Redan från entrén bjuds man in i det hemtrevliga och stora köket. Både köket och vardagsrummet är öppet ända upp till ryggåstaket och det vardagsrummet breder ut sig över 34 m². Från såväl vardagsrummet som det stora sovrummet kan ni vandra direkt ut i trädgården. Trubaduren 130 har också en avskild avdelning utmärkt för barnen och ungdomarna att styra och ställa över.

Vad kunden själv kan påverka: Som kund kan du anpassa huset helt efter dina egna behov.

Den här husmodellen passar för: Trubaduren 130 passar barnfamiljen som vill ha ett praktiskt och modernt hus med mycket ljusinsläpp.

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. För att sätta egen prägel på huset finns naturligtvis ett stort urval av tillval. Mer information finns i vår leveransbeskrivning V2024.

Garpen 135

Kort om husmodellen: Garpen 135 har en arkitektur som vi gärna förknippar med Bohuslän. På västkusten kallas denna typen av hus i folkmun för en ”Kaptenstvilla”, den passar dock in lika fint i hela vår svenska miljö. Kök, matplats och vardagsrum har en öppen planlösning men vänder sig även i en vinkel vilket gör att rumsavgränsningarna känns helt naturliga.

Tvättstugan/klädvården ligger praktiskt i anslutning till köket. På andra våning finns tre sovrum, badrum och klädkammare. Här finner man även ett allrum med dörr ut till den fina balkongen.

Vad kunden själv kan påverka: Som kund kan du anpassa huset helt efter dina egna behov.

Den här husmodellen passar för: Garpen 135 passar barnfamiljen som vill ha ett mycktigt och praktiskt hus som underlättar i den stressiga vardagen.

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. För att sätta egen prägel på huset finns naturligtvis ett stort urval av tillval. Mer information finns i vår leveransbeskrivning V2024.

LINA SÖRBOM
marknad

Några ord från en av våra representanter

Vad bör man först och främst ha klart för sig innan man bygger nytt?

– Många byggprojekt överskrider sin ursprungliga budget. Se till att ha en realistisk budget och inkludera en buffert för oförutsedda kostnader. Ha även i åtanke att ändringar mitt i byggprocessen kan vara dyra och förlänga färdigställandet. Var så konkret som möjligt med dina beslut från början.

Finns det ett sätt att bygga ekonomiskt?

– Ta dig tid att jämföra priser från olika leverantörer. Ta in offerter från flera aktörer för att säkerställa att du får konkurrenskraftiga priser.

Är det några nya byggregler att ta hänsyn till inför kommande året?

– Boverket arbetar sedan flera år tillbaka med att se över sina bygg- och konstruktionsregler. Planen är att de nya reglerna, som går under namnet

– Möjligheternas byggregler, ska träda i kraft vid årsskiftet 2024/2025. Dessa regler är inget du som kund ska behöva fundera över, vi ser till att ditt hus byggs enligt gällande regler.

Vilka fallgropar ska man undvika och hur?

– Just nu är det en orolig tid i byggbranschen, se till att välja en husleverantör med stabil ekonomi. Man kan använda tjänster på nätet för att titta på och analysera de olika företagens ekonomiska nyckeltal.

Flera hus

Karisma 125 & Karisma 6

Lanthuset | Villa Tunfisk

Vill du veta mer?

Please visit our website to learn more about our houses

Klicka här

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]