btn-cerrar

Blidö 27-115

Vad är utmärkande för just den här husmodellen? Vinkelbyggnaden med stora glaspartier ger känslan av ett uterum inomhus. Vinkeln och den överbyggda altanen skapar flera skyddade platser utomhus. Det här är ett fritidshus att drömma om!

För vilken typ av tomt passar huset? På många olika tomter, gärna med vinkelbyggnaden orienterad mot huvudsaklig utsikt. Olika lösningar för entréplacering på sidan är möjliga beroende på var infart och ingång passar bäst.

Vilken målgrupp passar den här husmodellen bäst för? Det mogna paret som vill bygga ett andra hem att nyttja regelbundet året om och kanske allt mer med tiden. Med plats för besök av barn och barnbarn och alla bekvämligheter.

Vi finns med er hela vägen från skiss till färdigt hus och gör gärna en totalnyckel utifrån den plats ni ska bygga på och era önskemål. Frihet att i slutändan välja precis vilket inredningsmaterial ni vill ingår.

Sonfjället 35-101

Kort om husmodellen:

Ett väl tilltaget lofthus med plats för många. 8+ bäddar, två WC och rejäla sociala ytor. Härlig bastu med utsikt. Fantastiskt ljusinsläpp i storstugan genom de stora fönsterpartierna på gaveln.

Vad kunden själv kan påverka:

Det mesta! Känslan sitter i detaljerna och vi vill ge var kund maximal frihet att välja själv.

Den här husmodellen passar för:

Hela släkten som behöver mycket utrymme, eller familjen som gärna bjuder med vänner till fjällstugan.

Vi finns med er hela vägen från skiss till färdigt hus och gör gärna en totalkalkyl utifrån den plats ni ska bygga på och era önskemål. Frihet att i slutändan välja precis vilket inredningsmaterial ni vill ingår.

MATS ANDERSSON
Säljare

Några ord från en av våra representanter

Det är den tid på året när man kanske funderar på husbygge till våren. Var börjar man?

– Håll i inspiration på nätet, hör dig för bland vänner och bekanta och besök gärna visningshusområdena Nybygget eller Husknuten där det finns möjlighet att träffa flera olika leverantörer.

Hur ska man tänka kring ekonomin?

– De flesta har bra koll på den egna ekonomin och kan fatta beslut om vad som är viktigt att lägga pengar på. I dessa oroliga tider blir det ännu viktigare att kontrollera ekonomin den leverantör man väljer för att man ska förverkliga sin husdröm.

Vad är det som tar längst tid när man bygger nytt?

– Den största delen av tiden har vanligtvis redan gått när man väl bestämmer sig – det är ju ofta många år av funderingar som ligger bakom beslutet. Vad som tar tid i dessa oroliga tider blir det ännu viktigare att kontrollera ekonomin den leverantör man väljer för att man ska förverkliga sin husdröm.

Finns det saker man kan tänka på för att nå i mål, utan för många hinder på vägen?

– Var realistisk kring hur mycket arbete ni vill göra själva i förhållande till när huset ska vara klart. Välj med omsorg en samarbetspartner där ni känner tillit.

Flera hus

Sjöarp 1 & Broholm 1

Spira 175 & Solid 194

Vill du veta mer?

Please visit our website to learn more about our houses

Klicka här

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]