btn-cerrar

Sjöarp 1

Kort om husmodellen:
Sjöarp är ett attraktivt hus med ett stilrent och mycket vackert formspråk. Den minimalistiskt utformade fasaden samt de generösa fönsterpartierna gör Sjöarp till ett smycke i sin omgivning. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger ljus och rymd, inte minst på grund av åstaket som går genom hela huset. Föräldrasovrummet har eget badrum samt en stor klädkammare och i barnen/ungdomarnas avdelning finns ett eget allrum, som praktiskt avgränsas med skjutdörr. I den rymliga vardagsentrén finns möjlighet till såväl förvaring som klädvård.

Vad kunden själv kan påverka:
Hos Lövsta Trähus kan kunden var med och påverkar allt vad gäller ingående material, planlösning och utformning. Vi kundanpassar och skräddarsyr våra hus utefter kundens önskemål. Vill kunden själv vara med och utföra vissa delar av entreprenaden så går även det bra.

Den här husmodellen passar för:
Lövsta Sjöarp 1 passar bra för paret som söker stora sociala ytor och en egen privat sovdel. Möjligheten till övernattande gäster eller en avskild barn/ungdomsavdelning ryms i Lövsta Sjöarp.

Nyckelfärdigt hus inkl. grund (normal schakt) exkl. tomt

Broholm 1

Kort om husmodellen: Broholm är ett vacker och praktiskt tvåplanshus med tydliga rötter i den svenska klassiska landsbygden. Från den eleganta ljusa entrén möts man av ett väl tilltaget vardagsrum. Köket är rymligt med matplats för många gäster och eftersom det ansluter till vardagsrummet blir detta en social miljö som slår det mesta. Biblioteket som ligger i rummets förlängning, kan även användas som sovrum. Vardagsentrén är rymlig och ligger i direkt anslutning till en separat tvättstuga. En trappa upp möts man av ett generöst allrum där det 3,5 meter höga ryggåstaket ger en mycket ljus och luftig känsla. På var sida om allrummet ligger de två sovavdelningarna med totalt 4 sovrum, varav det största har eget dressingroom. I anslutning till

allrummet finns även ett mycket rymligt badrum där det också finns plats för en bastu om man så skulle önska.

Vad kunden själv kan påverka: Hos Lövsta Trähus kan kunden var med och påverkar allt vad gäller ingående material, planlösning och utförning. Vi kundanpassar och skräddarsyr våra hus utefter kundens önskemål. Vill kunden själv vara med och utföra vissa delar av entreprenaden så går även det bra.

Den här husmodellen passar för: Lövsta Broholm 1 är det klassiska huset för den stora familjen med önskemål om stora sociala ytor. Broholm passar bra in i villakvarteret eller som mangårdsbyggnad på den lite större tomten på landet.

Nyckelfärdigt hus inkl. grund (normal schakt) exkl. tomt

SIMON ENELL
Säljare Lövsta Trähus

Några ord från en av våra representanter

Det är den tid på året när man kanske funderar på husbygge till våren. Var börjar man?

– Det är viktigt att hitta en tomt. Tomten bestämmer mycket kring husets utformning. Nästa steg är att ta kontakt med Lövsta Trähus där vi bjuder in till ett möte för att gå igenom husbygget. Kunden får välkomna till vårt kontor/fabrik, där vi har en utställning (visningsvåning) och möjlighet till att se hur vi tillverkar husen. Vid mötet sätter vi ner och går igenom projektets alla delar, bestämmer vilket innehåll kunden önskar och att vi ritar upp kundens önskade planlösning.

Hur ska man tänka kring ekonomin?

– Det är viktigt att se helheten och ha en realistisk kring kostnader. Många gånger kan det arbeta själv för att minska kostnader/lån/räntor. Vad som känns längst, även att flytta in i vilka delar är mindre viktiga, detta hjälper till att bestämma vilka delar man vill lägga det lilla extra på.

Vad är det som tar längst tid när man bygger nytt?

– Det finns flera delar som tar tid, det viktiga är att man inte stressar igenom beslut. God tid till planering och projektering är viktigt. För

– kunden tar tiden från att huset monteras till inflyttning är den tid som känns längst, även att flytta in tränger sig på.

Finns det saker man kan tänka på för att nå i mål, utan för många hinder på vägen?

– Det är viktigt med satta delmål/delbeslut för att komma vidare i processen, det hjälper både oss som husleverantör och entreprenör men också för kunden själv för att känna ett lugn/kontroll längs vägen.

Flera hus

Move #101 & Move #204

Blidö 27-115 & Sonfjället 35-101

Vill du veta mer?

Please visit our website to learn more about our houses

Klicka här

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]