btn-cerrar

Move #101

Kort om husmodellen:
Ett rakt 1-planshus med ljus och öppen planlösning. Köket har en trevlig köksö och praktisk fönsterdörr mot trädgård samt fin kontakt med matplats och vardagsrum med generöst fönsterparti. Som tillval finns möjlighet till snedtak för en ännu rymligare känsla i vardagsrum och kök. Wc/dusch med möjlighet att välja till badkar. Föräldrasovrum med rymlig klädkammare. Lägg märke till det coola taket med förskjuten nock.

Vad kunden själv kan påverka:
Forma huset genom aktiva val och se priset direkt i Bygg online.

Den här husmodellen är perfekt för:
Ett litet och smidigt hus med 3 sovrum och en boarea på 88 kvm. Passar även att bygga som fritidshus

Ditt Movehome byggs med totalentreprenad och har hög kvalitet och grundstandard, där helkaklade badrum, fullutrustat kök och golvvärme är självklarheter.

Move #206

Vad är utmärkande för just den här husmodellen? Kök och vardagsrum i öppen lösning. Med ett sovrum på entréplan är det möjligt att invända vindslapet senare. Väljer du att ändra vindslapet direkt får du ytterligare en sovrum, badrum med plats för både dusch och badkar, samt en stor klädkammare. Välj till en härlig balkong med utgång från allrummet. Huset räks färdig för att det passar med svaj på landsida som gav mot gatan. Den här husmodellen har ett förhöjt väggiv, vilket betyder att väggarna på vindslapet är något högre än i ett vanligt 1,5-planshus. Mer rymd och större golvyta på vindslapet med förhöjt gävligt alltså!

Vad kunden själv kan påverka: Forma huset genom aktiva val och se priset direkt i Bygg online.

Den här husmodellen passar för: Det är möjligt att invända vindslapet senare, vilket ger den växande familjen större flexibilitet.

Ditt Movehome byggs med totalentreprenad och har hög kvalitet och grundstandard, där helkaklade badrum, fullutrustat kök och golvvärme är självklarheter.

JENNIE BLOM
movehome

Några ord från en av våra representanter

Vad bör man först och främst ha klart för sig innan man bygger nytt?

– Utgå från dina drömmar – men ställ dem i relation till din tomt, din ekonomi, din kunskap. Sätt dig in i förutsättningar kring din tomt, tala med byggnadsnämnden. Gör geoteknisk undersökning så slipper du obehagliga merkostnader för markarbeten och grundläggning i ett sent skede. Ta in offerter, be om referenser, jämför, ställ frågor! När du fätt svar och du känner dig helt igenom trygg – då är det dags att gå vidare.

Finns det ett sätt att bygga ekonomiskt?

– Även om investeringskostnaden för att bygga ett nytt hus är relativt

hög, så sparar du över tid pengar på lägre driftskostnader, minimala hållskostnader och ingen nedsättning de första 15 åren. Movehome visar redan på hemsidan fasta priser för hus och alla tillval. Movehome är direkt vad det kostar när du går in via och tillval i vårt digitala verktyg ”Bygg online” på movehome. Bygg noggrant med att gå igenom vad som ingår som standard i köpet, vad som inte ingår och vad som eventuellt kan väljas till, detta för att undvika onödiga och kostsamma överraskningar. Jämför mellan olika leverantörer, husmodeller och material. Testa Movehomes enkla formular ”Jämför själv”.

Vilka fallgropar ska man undvika och hur?

– Det ska vara enkelt att bygga hus, men det innebär också ett stort ansvar. Movehome erbjuder er att göra exakt aktivt val av entreprenadform. Entreprenadformen avgör hur ansvaret fördelas mellan parterna som är inblandade i byggnationen. Ett aktivt val av entreprenadform ger er även möjlighet att påverka kostnadsnivån och möjligger gör arbete om det passar er. Ert val påverkas av flera faktorer; egen kunskapsnivå, arvtrycket i er plånbok och inte minst er tid för projektet. Oavsett vilken väg ni väljer guidar Movehome er genom hela processen.

Flera hus

Smart 125 & Smart 148

Sjöarp 1 & Broholm 1

Vill du veta mer?

Please visit our website to learn more about our houses

Klicka här

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]