btn-cerrar

Smart 125

Kort om husmodellen:
Ett enplanshus med 3–4 sovrum som även passar fint på en något mindre tomt. Här bor du enastående bra, med social öppen planlösning och separat barn- respektive föräldraavdelning – där master bedroom har egen walk-in-closet och egen toalett med dusch. De sociala ytorna har ett naturligt flöde som gör det enkelt att röra sig runt i huset.

Vad kunden själv kan påverka:
Hos Myresjöhus kan kunden påverka väldigt mycket men vill man hålla nere prisbilden tjänar man på att hålla kvar de förutsättningar som husmodellen har.

Den här husmodellen passar för:
Smart 125 är ett välplanerat och lättplacerat 1-plans hus som passar utmärkt både till familjekonstellationer som innehåller små eller utflyttade barn. Det passar även utmärkt att använda som fritidshus.

Kök från HTH, vitvaror från Siemens, parkettgolv från Kährs, aluminiumfönster från Elitfönster, badrumsinredning från Vedum.

Smart 148

Kort om husmodellen:
I Smart 148 breder entrévåningen ut sig kring den centralt placerade trappan, vilket skapar ett väldigt trevligt flöde genom huset. I entrén möts du direkt av ljuset från de uppglasade partierna i vardagsrummet som ger en härlig känsla av rymd. Här kan du njuta av stora sociala ytor med kök och vardagsrum i en öppen planlösning.

En trappa upp finner vi husets fyra sovrum och ett mysigt allrum. I anslutning till master bedroom finns även ett fräscht badrum och en rejäl klädkammare. Smart 148 checkar med andra ord av många punkter på önskelistan, inte minst för dig som vill ha en tydlig avgränsning mellan det sociala och det privata livet.

Vad kunden själv kan påverka:
Hos Myresjöhus kan kunden påverka väldigt mycket men vill man hålla nere prisbilden tjänar man på att hålla kvar de förutsättningar som husmodellen har.

Den här husmodellen passar för:
Smart 148 är ett hus som är lättplacerat med sin kompakta huskropp, rymmer hela familjen och hjälper dig att ta vara på den fina utsikten.

Kök från HTH, vitvaror från Siemens, parkettgolv från Kährs, aluminiumfönster från Elitfönster, badrumsinredning från Vedum.

MALIN ODEÉN
produktchef

Några ord från en av våra representanter

Det är den tid på året när man kanske funderar på husbygge till våren. Var börjar man?
– Man behöver börja med att fundera på sina och familjens behov, nu och i framtiden. Vad är viktigt för oss och vad är det vi prioriterar mer och mindre.

Har man en tomt bör man även kolla upp förutsättningarna för tomten redan från början.

Hur ska man tänka kring ekonomin?
– Se till att man jämför likvärdiga produkter. Vad ingår i totalkalkylen när man har valt tillval mm och vad tillkommer under resans gång. Ta reda på fakta och basera inte din bedömning på rykten. Det kostar inget att prata med en säljare, se till att ni har förstått vad er resa innebär. Våga fråga om man inte förstår.

Vad är det som tar längst tid när man bygger nytt?
– Att bestämma sig för var och vad man vill bygga kan ta tid. Men när man väl har bestämt sig för vilket hus man vill ha och vilka val man vill göra så är det arbetet på byggplats som tar längst tid.

Finns det saker man kan tänka på för att nå i mål, utan för många hinder på vägen?
– Att göra sin behovsanalys bra från början gör att man tidigt tar ställning till vilka behov och önskemål man har, vad man inte vill göra avkall på osv. Det blir alltid enklare när man håller sig till förutsättningarna och inte ändrar under resans gång.

Flera hus

Villa Fredriksdal & Villa Huskvarna

Move #101 & Move #204

Vill du veta mer?

Please visit our website to learn more about our houses

Klicka här

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]