btn-cerrar

Villa Fredriksdal

Kort om husmodellen:
Villa Fredriksdal stoltserar både med egen barn- och vuxenavdelning, och stor sociala ytor för både vardag och fest. Redan i entrén välkomnas du av ljuset och den öppna planlösningen mellan kök, entré och vardagsrum. Med de olika planlösningsalternativen som finns kan man anpassa huset efter familjens behov.

Vad kunden själv kan påverka:
Till Villa Fredriksdal finns ett flertal planlösningsalternativ så man kan välja den lösningen som passar familjen bäst. Med vårt tillvalssortiment har man möjlighet att sätta sin egen prägel på sitt boende.

Den här husmodellen passar för:
Många olika familjesammansättningar kan hitta sin favorit i Villa Fredriksdal beroende på de olika möjligheterna som man har och kundens kreativitet hur man vill utnyttja dem.

Frånluftsvärmepump från NIBE, kök från Vedum, aluminiumfönster från Elitfönster, parkettgolv från Kährs, Easy up-tapeter från Boråstapeter, spotlights i badrum, vattenburen handdukstork, vitvaror från Bosch, diskmaskin, tvättmaskin.

Villa Huskvarna

Kort om husmodellen:
I Villa Huskvarna finns plats för allt som kräver lite extra utrymme. Här får du 190 m2 fördelat på två våningsplan som väntar på att fyllas med idéer. När du kommer in genom ytterdörren på Villa Huskvarna möts du av en rymlig och ljus hall med genomsikt ut mot baksidan. Behåll entréplan som standard med två sovrum eller njut till fullo av husets stora fönsterpartier genom att välja bort ett sovrum till förmån för ett ännu större vardagsrum.

Uppe på den inredningsbara övervåningen strömmar ljuset in via den franska balkongen och flera fönster. Det är här du kan forma ditt boende precis som du vill. Bara fantasin sätter gränser.

Vad kunden själv kan påverka:
På entréplan har vi vissa planlösningsalternativ att välja på, det finns också bra tillval som gör att man kan sätta sin personliga prägel på sitt boende. Medan man på övervåningen bestämmer helt själv hur man vill ha det.

Den här husmodellen passar för:
Den stora eller växande familjen. Med den inredningsbara övervåningen kan man bo bra på entréplan för att utöka boendet när familjen växer.

Frånluftsvärmepump från NIBE, kök från Vedum, aluminiumfönster från Elitfönster, parkettgolv från Kährs, Easy up-tapeter från Boråstapeter, spotlights i badrum, vattenburen handdukstork, vitvaror från Bosch, diskmaskin, tvättmaskin. På övervåningen ingår fransk balkong och färdigisolerade väggar med fönster.

Malin Odeen
produktchef

Några ord från en av våra representanter

Det är den tid på året när man kanske funderar på husbygge till våren. Var börjar man?
– Man behöver börja med att fundera på sina och familjens behov, nu och i framtiden. Vad är viktigt för oss och vad är det vi prioriterar mer och mindre.

Har man en tomt bör man även kolla upp förutsättningarna för tomten redan från början.

Hur ska man tänka kring ekonomin?
– Se till att man jämför likvärdiga produkter. Vad ingår i totalkalkylen när man har valt tillval mm och vad tillkommer under resans gång. Ta reda på fakta och basera inte din bedömning på rykten. Det kostar inget att prata med en säljare, se till att ni har förstått vad er resa innebär. Våga fråga om man inte förstår.

Vad är det som tar längst tid när man bygger nytt?
– När man väl har bestämt sig för vilket hus man vill ha och vilka val man vill göra så är det tillverkningen i fabriken som tar längst tid på SmålandsVillan. Men i gengäld tar det kort tid på byggplats.

Finns det saker man kan tänka på för att nå i mål, utan för många hinder på vägen?
– Att göra sin behovsanalys bra från början gör att man tidigt tar ställning till vilka behov och önskemål man har, vad man inte vill göra avkall på osv. Det blir alltid enklare när man håller sig till förutsättningarna och inte ändrar under resans gång.

Flera hus

Stella 190 & Villa Frösö

Smart 125 & Smart 148

Vill du veta mer?

Please visit our website to learn more about our houses

Klicka här

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]