btn-cerrar

Classic – nyhet från Scandtap i polerat rostfritt stål

Av

Polerat rostfritt stål är kärnan i Classic – Scandtaps senaste lansering. Denna nya finish till sitt rostfria sortiment kombinerar traditionell elegans med en modern tolkning.

Classic har en högpolerad finish som känns exklusiv i sin moderna tappning. Genom Scandtaps noggranna arbete med polering och materialval har man fått till en finish som både är tilltalande för ögat, och av högsta kvalitet. Det rostfria stålet är massivt med en utmärkande tyngd och 100 % återvinningsbart.

– Classic ger ett elegant intryck samtidigt som den håller sig trogen till den klassiska estetiken. Vi förstår våra kunders behov och strävar alltid efter att erbjuda produkter som möter deras förväntningar på hållbarhet, funktionalitet och elegans, säger Tobias Höglind, COO på Scandtap.

Classic-serien med sin höga glans gör sig lika bra i en klassisk som en modern interiör. I sortimentet ingår köksblandare, tvättställsblandare, termostatblandare, inbyggnads-blandare, tillbehör och flera andra badrumsdetaljer. Mer på: scandtap.com

MER ÄN ETT VÄLGJORT YTTRE
Scandtaps vision är att bidra till en bättre miljö, samtidigt som de är måna om människors hälsa. Varje steg i produktionen görs med omsorg till omvärlden- från råmaterial och tillverkning, till användning och återvinning. Både köks- och badrumsinredning består av material med en lång hållbarhet i en stilren och tidlös design.

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]