btn-cerrar
Från praktiskt till lyx – för din nya trädgård

Från praktiskt till lyx – för din nya trädgård

Av

Imagen aleatoria sección 7

Blommornas bästa vän!
Blumat automatiskt bevattningssystem håller dina blommor och växter vid liv.

Allt eftersom jorden torkar utlöser den keramiska sensorn sin naturliga sugeffekt och Blumat öppnar sig och låter vattnet flöda. När jorden är tillräckligt fuktig stoppas bevattningen automatiskt. Systemet kräver varken ström eller pump utan bara självtryck från vattentanken.

Imagen aleatoria sección 7

Kantskydd kring rabatterna och som en avdelare mellan rabatt och gräsmatta är ett enkelt sätt att skapa en trädgård som känns välplanerad och vacker. Här Odla obehandlat kantskydd i metall som även går att böja något vid en rundad rabatt. Finns även i svart.

Små påsar av guld
Sätt igång med odlandet och prova dig fram till dina favoriter med allt från mangold till vallmo! Weibulls har ett enormt sortiment av fröer att välja bland.

Imagen aleatoria sección 7

Slå dig till ro i din trädgård och njut av det du åstadkommit så långt. Den tidlösa loungefåtöljen Between Lines Deck Chair från danska Skagerak i design av Stine Weigelt är perfekt för lata stunder i solen, eller i skuggan. Fåtöljen är tillverkad i 100% FSC-märkt teak, vilket innebär att den bara blir vackrare med tiden. Precis som din trädgård.

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]