btn-cerrar
5 tips för inredning av det lilla badrummet

5 tips för inredning av det lilla badrummet

Av

Imagen aleatoria sección 7

Små badrum kan bli precis lika fina och praktiska som ett stort. Med lite tanke bakom planeringen har du snart ett badrum som ger dig alla funktioner ett större badrum ger, fast på en betydligt mindre yta.

1. Inred med en liten men rymlig kommod
Använd de förvaringsutrymme som finns genom att sätta in ett tvättställ med en mindre men funktionell kommod. Här badrumsinredning Free 615 Molly, vitpigmenterad ek

Imagen aleatoria sección 7

2. Smarta speglar
Speglar ger känsla av rymd. Inred med smart förvaring bakom spegelglaset och speglar med belysning för att dra funktionen till sin spets. En helkroppsspegel eller större spegel utan ram är ett bra sätt att inte ta av rymden i badrummet. Här spegel LOOX 110.

5 tips för inredning av det lilla badrummet

3. Dusch med vikdörr
En rymlig dusch ger känslan av lyx och i mindre badrum kan det vara svårt att få in. För att effektivisera kvadratmeterna är en dusch med vikdörrar en perfekt lösning för att inte behöva ge avkall på en härlig en dusch, utan att ta för mycket yta. Men det finns även andra lösningar för dusch i det lilla badrummet. Hos INR hjälper de dig att skräddarsy en lösning som passar ditt badrum.

Imagen aleatoria sección 7

4. Planera på höjden
Att planera på höjden är ett bra sätt att effektivisera ytorna i badrummet. Med en handdukstork som är designad för att fungera på höjden så har du funktion på liten yta och en estetiskt tilltalande detalj. Högskåp är även det alltid en bra idé! Här Grand Classic högskåp 40 Sage Green från INR och handdukstork i mattsvart från Smedbo.ff 

5. Prata med proffsen
Bästa sättet att verkligen lyckas med att skapa ett badrum som känns både trivsamt, tidlöst och funktionellt är att låta proffsen hjälpa dig på vägen. Med dina idéer, planer, och drömmar syr de ihop säcken och skapar badrummet du kommer trivas med – länge. Har du dessutom vänner och bekanta som precis renoverat så är ett bra tips att tala med dem, men ännu bättre, besök deras nyrenoverade badrum! Mer inspiration till badrummet – tips och idéer hittar ni på alla nämnda hemsidor och glöm inte pinterest – en guldgruva av inspiration!

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]