btn-cerrar

Lugnt och fridfullt i fritidshuset

Av

Imagen aleatoria sección 7

Lugnt och fridfullt i fritidshuset

Fritidshuset ska vara en plats för lugn och ro, där vi kan slappna av, släppa ner spända axlar, långt borta från vardagens evigt högljudda liv. Här spelar inredningen en viktig roll. Oavsett om du inreder med lugna varma färger, eller med starka färger som tar plats, så är fokus på att inreda med färger och föremål som får dig att må bra – som får dig att slappna av och trivas med stunden här och nu.

Imagen aleatoria sección 7

Stilla och harmoniskt med Jotun Lady Minerals kollektion för 2024. Med kalkmatta färger sätter du en lugn bas i rummet som vara en evighet där möbler och detaljer får sätta tonen för ytans utveckling över tid. jotun.com

The Element Collection
En matta som tål väder och vind och kan användas ute såväl som inne känns som ett självklart val i fritidshuset. The Element Collection från Pappelina är inspirerad av de fem elementen och finns i kreativa färger och mönster, och i flera storlekar. Från: 930 kr, pappelina.com.

Imagen aleatoria sección 7

Vaser till det vackra du tar in från naturen
Nya minivaserna i serien Kappa från Kosta Boda i design av Mimmi Blomqvist. Minivaserna blir ett tillägg till de redan så populära större vaserna i samma serie. Minivaserna lanseras i tre olika färger och former. Rek. pris: 399 kr, kostaboda.se.

Man ska aldrig underskatta bekvämligheten med en fotpall.
Som Easy fotpall från Norrgavel tillverkad i ek, sadelgjord i linne och dyna fylld med 100% sjöfågelfjäder, ytbehandlad med brunolja. Fotpallen går även att använda som en extra sittplats. Pris: 6900 kr, norrgavel.se.

Imagen aleatoria sección 7

Textilier som ett stort överkast från Design Lina Johansson att omfamna sängen i ger en harmonisk känsla till hela rummet och en mysig känsla när du kryper ner en blåsig vinterkväll. Mått: 260 x 260 cm. Pris: 1795 kr, linajohansson.se.
Inred med kuddar som påminner om en sommaräng. Vackert broderat kuddfodral från Miljögården ger precis den känslan vi söker i en inomhusmiljö i huset på landet. Finns i flera olika mönster, miljogarden.com

Vår instagram