btn-cerrar
För avkoppling och återhämtning

För avkoppling och återhämtning

Av

Imagen aleatoria sección 7

 

Hur skapar man ett badrum som känns rätt för just dig? Det vet Anni Nilsson från Scantap som svarar på våra frågor om inredning, material, tips och råd kring hur ni ror ert nya badrumsprojekt iland.

Imagen aleatoria sección 7

 

Er badrumsserie Harmonized med tvättställ- och termostatblandare för inbyggnad är designad med fokus på att skapa harmoni i badrummet. Hur utrycker sig denna serie och vad utgick ni ifrån när serien designades? 

Imagen aleatoria sección 7

– När vi tog fram serien ville vi skapa de mest minimalistiska inbyggnadsblandarna på marknaden, samtidigt som de var vattensäkra. Vi ville tillmötesgå den växande trenden där bara det fundamentala i inredningen syns. Resultatet blev Harmonized.
När man planerar sitt badrum är det många som vill att rummet ska vara en lugn oas. Inbyggnadsserien gör att badrummet får ett luftigt intryck där man tillsammans med andra inredningsval kan förverkliga drömmen om ett harmoniskt badrum.

 

Imagen aleatoria sección 7

Vilka material och färger ingår i serien? 
– Alla våra blandare är tillverkade i rostfritt stål. Vi har valt det materialet för det är miljövänligt och tåls att användas i många år. Det har även många fler fördelar, exempelvis är det fritt från bly och man kan återvinna det fullt ut.
Gällande färger finns serien i borstat stål och i sex PVD-ytor. PVD är en metod man kan använda för att färga det rostfria stålet, och till skillnad från exempelvis lack blir ytan mer reptålig.

 

Imagen aleatoria sección 7

Vilka är de viktigaste råden ni ger till era kunder som ska bygga nytt eller renovera sitt badrum? 
– Ett badrum har man ofta i många år och det ska klara all vardagsanvändning som kan slita på inredningen. Att välja material som håller i längden är en klok investering som man sällan ångrar. Då håller interiören över tid och bibehåller sin fräschör.


Precis som när man inreder övriga rum i hemmet är det också viktigt att tänka på detaljerna. Genom att matcha mindre inredningsdetaljer så som krokar, handdukstork och toalettpappershållare kan de knyta samman hela badrumsinredningen och ge rummet en röd tråd. Att matcha detaljerna med samma material och färg kan också sätta stilen i badrummet. Beroende på vilken färg man väljer kan stilen ta olika håll, en svart färg kan till exempel ge badrummet en mer industriell känsla medan mässingstoner kan anspela på en mer romantisk.

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]