btn-cerrar
Tävla & vinn! Vinn ett Compact living-paket från Rörets!

Tävla & vinn! Vinn ett Compact living-paket från Rörets!

Av

Imagen aleatoria sección 7

Nu har du chansen att vinna ett ”Compact living-paket” från Rörets, hela Sveriges tillverkare av strykbrädor och torkställningar. I paketet ingår ett torkstativ Compact Black och strykbord Tempo Black. Till ett totalt värde av: 688 kr.

 

Imagen aleatoria sección 7

Torkstativ Compact Black
Är ett smidigt och kompakt torkstativ i svart som är praktiskt vid mindre tvättar såsom träningskläder, barnens ytterkläder, babykläder eller fintvätt. Stativet är försedd med en krok som gör det enkelt att hänga upp den i exempelvis en garderob när den inte används. Tar minimalt med plats både i uppställt och hopfällt läge och kan placeras i badkar.

Strykbordet Tempo
Är designat för att underlätta varje-dag-strykningen. Genom dess geniala konstruktion har det aldrig varit lättare att fälla ut och ihop ett strykbord. Även strykbordet har en krok som gör det enkelt att hänga upp det i exempelvis en garderob när det inte används. För din säkerhet är Tempo försedd med en rejäl låsmekanism som låser benen i utfällt läge. Överdraget är designat av Anna Handell och tyget är i 100% återvunnen bomull.

Imagen aleatoria sección 7

 

Nu kan de här två smarta produkterna bli dina! För att delta i tävlingen svara på frågan: Vilket är startade Rörets och vad tillverkade de på den tiden, innan strykbrädan blev deras största produkt?
Maila in svaret till info@vartnyahus.se senast den 3 november 2023.
Lycka till!

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]