btn-cerrar
Ida Meyenberg, grundare till Meyenberg

Ida Meyenberg, grundare till Meyenberg

Av

Imagen aleatoria sección 7

Augusti 2022 markerade starten för Ida Meyenberg Hall och hennes varumärke Meyenberg, en ny aktör inom tvålsegmentet. Meyenberg står för vitalitet och mod, överlägsen kvalitet och modernt hantverk. Alla tvålar är veganska, berikade med ekologisk aloe vera och neroliolja för mjukgörande effekt.

 

Imagen aleatoria sección 7

Hur kom du på idén om att starta Meyenberg?
– Jag har länge drömt om att starta och driva eget. Att få skapa något unikt från hjärtat, som sätter lite guldkant på vardagen och som jag själv älskar förstås och som även får andra människor att känna något utöver det vanliga! Jag har bakgrund från hygienföretag och inredningsbranschen och har alltid varit väldigt kräsen med tvål. Det har varit svårt att hitta riktigt bra tvålar som inte bara rengör, men som känns härliga att tvätta sig med, gör händerna mjuka och väldoftande och som inte torkar ut händerna, berättar Ida.
Ida Meyenberg ville skapa en överlägset bra tvål i en unik, färgglad, modigt elegant och hållbar förpackning. Produkterna har noggrant utvalda ingredienser.
– Vi har varit noga med vilka ingredienser som inte skulle finnas med, till exempel sulfater och parabener. Jag lanserade Meyenberg 2022, men började jobba helhjärtat med produktutveckling och koncept i 2020, fortsätter Ida.

Vilka utmaningar har du stött på sedan du startade Meyenberg?
– Det har varit en fantastisk resa att bygga upp allting från scratch, och det är en ynnest att kunna välja både samarbetspartners, leverantörer och återförsäljare med hjärtat. Jag driver företaget helt själv och det är klart att 24 timmar om dygnet ibland känns för lite, samtidigt är hela jobbet nu en livsstil och jag älskar det verkligen! Det är klart att resan inte varit spikrak, det har varit hårt arbete, svett och några tårar. Men jag har en inställning att allt kommer gå bra, förr eller senare, och fokuserar mer på möjligheter än problem.

Imagen aleatoria sección 7

 

Var hämtar du inspiration ifrån?
– Från platser, resor, från vänner, från Instagram eller från att gå en sväng på stan och bara ta in livet omkring mig. Processen med Meyenberg pågår ju i mitt huvud nästan 24/7. Nu när det är sommar är det ju extra mycket doft och färg. Med natur i förändring behöver man inte leta länge för att få inspiration.

Imagen aleatoria sección 7

 

Vad gör Meyenbergs tvålar så unika?
– Kort sagt: Kombinationen av överlägset bra tvål, unika dofter och modigt elegant förpackning. Det är mer än bara en tvål. Jag vill att tvålarna ska berätta något om den som köpt den. Meyenberg står för vitalitet och mod, överlägsen kvalitet och modernt hantverk. Här används väl utvalda naturliga ingredienser för att garantera en så ren produkt som möjligt, säger Ida.

Imagen aleatoria sección 7

 

Hur kommer Meyenbergs att fortsätta utveckla sitt sortiment av veganska tvålar i framtiden?
-Meyenberg är mitt livsprojekt. Kärnan är tvål och doft, men det tar tid att utveckla de optimala produkterna, vi jobbade med tvålarna i två år innan lansering. Hållbarheten är också en röd tråd och jag hoppas snart kunna erbjuda refill-förpackningar.

 

Var kan man hitta Meyenbergs tvålar?
– Vi har omsorgsfullt och noggrant framtagit våra produkter, som är 100% veganska och innehåller naturliga och väl utvalda ingredienser. Med samma omsorg och noggrannhet väljer vi våra återförsäljare att arbeta med, utvalda grymma butiker och salonger med fantastisk service och utvalt sortiment. Vi kan varmt rekommendera ett besök hos våra återförsäljare, berättar Ida.

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]