INGREDIENSER:
4 port.
- 200 g vitkål, finstrimlad
- 2 msk majonnäs
- 1 stjälk salladslök, finskivad
- 1 ½ pkt Santa Maria Tortilla Corn & Wheat Small
- 500 g fläskkött (karré, filé) i tunna strimlor
- 1 msk matolja
- 1 pkt Santa Maria Spice Paste Sweet Pork Tacos
- 65 g (en påse) bladspenat
- 1 flaska Santa Maria Peach & Chili Salsa
- 1 dl jordnötter, krossade, alt. rostade pumpafrön
GÖR SÅ HÄR:
1. Blanda den finstrimlade vitkålen med majonnäs.
2. Värm tortillabröden i en het, torr stekpanna på medelstark värme, cirka 10 sekunder per sida tills de är lite rostade och puffar upp. Lägg de värmda bröden under en kökshandduk för varmhållning.
3. Skär köttet i tunna strimlor. Stek strimlorna i het panna med lite olja tills köttet är brynt och är genomstekt.
4. Rör ner kryddpasten i pannan och värm några sekunder och ställ åt sidan.
5. Servera köttet i de varma tortillabröden med bladspenat, vitkålssallad samt Peach & Chili Salsa. Toppa med finskivad salladslök och krossade jordnötter, eller andra nötter eller frön.