btn-cerrar

Recept: Sweet Pork Tacos

Av

Imagen aleatoria sección 7

INGREDIENSER:
4 port.

  • 200 g vitkål, finstrimlad
  • 2 msk majonnäs
  • 1 stjälk salladslök, finskivad
  • 1 ½ pkt Santa Maria Tortilla Corn & Wheat Small
  • 500 g fläskkött (karré, filé) i tunna strimlor
  • 1 msk matolja
  • 1 pkt Santa Maria Spice Paste Sweet Pork Tacos
  • 65 g (en påse) bladspenat
  • 1 flaska Santa Maria Peach & Chili Salsa
  • 1 dl jordnötter, krossade, alt. rostade pumpafrön

GÖR SÅ HÄR:
1. Blanda den finstrimlade vitkålen med majonnäs.
2. Värm tortillabröden i en het, torr stekpanna på medelstark värme, cirka 10 sekunder per sida tills de är lite rostade och puffar upp. Lägg de värmda bröden under en kökshandduk för varmhållning.
3. Skär köttet i tunna strimlor. Stek strimlorna i het panna med lite olja tills köttet är brynt och är genomstekt.
4. Rör ner kryddpasten i pannan och värm några sekunder och ställ åt sidan.
5. Servera köttet i de varma tortillabröden med bladspenat, vitkålssallad samt Peach & Chili Salsa. Toppa med finskivad salladslök och krossade jordnötter, eller andra nötter eller frön.

Vår instagram