btn-cerrar
Våren hos Rowico Home

Våren hos Rowico Home

Av

Imagen aleatoria sección 7

Rowico Home presenterar för våren 2023 en fint sammansatt kollektion med företagets huvudkärna trä tillsammans med textiler och stenmaterial i naturnära toner.

 

Imagen aleatoria sección 7

Omtyckta tidlösa klassiker har till denna säsong tagits fram i nya toner och tillsammans med designnyheterna har Jesper Bergendahl, Supply Chain Manager och Designer på Rowico Home, komponerat många fina helheter som andas skandinavisk design.
– Vi har till SS23 valt att uppdatera några klassiker i nya färger, exempelvis AMI och KATO stol som nu finns i brun ek. Stolen AMI skapar en trendig helhet tillsammans med det nydesignade matbordet TARANSAY med bruna ekben och emperador marmorskiva, berättar Jesper Bergendahl.
- Förutom skandinavisk design är kvalitet och hållbarhet synonymt med Rowico Home, så vi är väldigt glada att nästan alla vårens nyheter är FSC-certifierade och kommer från ett hållbart skogsbruk, förklarar Jesper vidare.

 

Imagen aleatoria sección 7

Nyheten modulsoffor
Något helt nytt för vårens kollektion är modulsoffor. Rowico Home har tagit fram två versioner av modulsoffor med 34 stycken valbara tyger samt möjligheten att kunna byggas ihop till önskad modell. Soffkollektionerna består av två soffor med loungekänsla och som standard finns sofforna i tre jordnära färger, men alla valmöjligheter går att beställa.
– Nytillskottet med modulsofforna känns verkligen kul i vårens kollektion. De gör att det finns en mängd olika valmöjligheter för kunden. Att vi i vårens nyheter dessutom fått ett helt nytt inslag av stenmaterialet travertin, känns också väldigt spännande. Vårt hjärta i företaget är trämöbler, men trä gifter sig fint med stenmaterial och inger i sin enkla form en lyxighet som förhöjer den skandinaviska stilen, säger Nina Hedberg, marknadschef Rowico Home.

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]