btn-cerrar
Vi är en av få aktörer som bygger med ”äkta” totalentreprenad

Vi är en av få aktörer som bygger med ”äkta” totalentreprenad

Av

Imagen aleatoria sección 7

Trivselhus kammar hem vinsten som årets nollfelsaktör 2021 – igen! Vårt Nya Hus fick möjlighet att snabbt tala med VD Jonas Regnander för att veta mer om vad detta innebär för dem som företag på en kraftigt konkurrerande marknad.

Grattis till vinsten som årets nollfelsaktör 2021! Vad innebär det för er som företag?
– Tack! För oss på Trivselhus och Movehome är det ett bevis på att vi är ett tryggt företag att bygga hus tillsammans med. Att vi har ordning och reda liksom personal och entreprenörer av toppklass.

Imagen aleatoria sección 7

Det är ju inte första gången ni vinner utan även 2019 vann ni. Vad är det som göra att ni lyckas hålla er på en så hög nivå tror ni?
– Vi är en av få aktörer som bygger med ”äkta” totalentreprenad. Kunden skriver på ett enda kontrakt där Trivselhus som hustillverkare åtar sig det praktiska och juridiska helhetsansvaret för att bygga huset. Från att leverera material och utföra entreprenaden till att ta ansvar för samordning och arbetsmiljö. För att vi ska kunna ta ansvar för helheten är det också entreprenörer som anlitats av Trivselhus som utför allt arbete och levererar allt material inom entreprenaden. Vi har även egen byggledning som samordnar byggnationen.

Nollfelsaktör. Vad innebär det rent konkret?
– Alla hus som byggs i Sverige slutbesiktigas av auktoriserade besiktningsmän. Vi är den hustillverkare som har mest ”rätt” det vill säga minst fel av alla. Vi har varit bäst eller näst bäst de senaste tre åren. För kunden innebär det att de får ett hus av mycket hög kvalitet till rätt pris i rätt tid.

Imagen aleatoria sección 7

Ser ni en ökad efterfrågan på era hus?
– Ja, vi har ökat kraftigt. Både i marknadsandel och antal sålda hus. Många nöjda kunder ger rekommendationer till nya kunder, och sedan är det fler och fler kunder som kräver riktig totalentreprenad. Även bankerna ger bättre villkor till våra kunder, då de vet att kalkylen har hög säkerhet.

Vad kan man som kund förvänta sig av er som husleverantör?
– Ett komplett sortiment. Vi har bra hus till lägre pris i vårt varumärke Movehome, där kunden formar sitt hus i Bygg online och ser priset direkt. Trivselhus har ett prisvärt och populärt alternativ i Serie Stella, och utöver det drygt 50 arkitektritade husmodeller liksom möjlighet att skräddarsy en huslösning som ”fri form”. Så vi har ett komplett sortiment, oavsett kundens krav och budget.

Imagen aleatoria sección 7

Hur ser planerna ut för framtiden? Några nya husmodeller som är på gång?
– Ja, vi har redan släppt tre nya husmodeller i år – 1-planshuset Villa Brantevik, 1,5-planshuset Villa Lysvik i ladhusstil och lättplacerade 1,5-planshuset Villa Bråviken för alla sollägen.

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]