btn-cerrar
Skapar hus unikt utefter dina förutsättningar

Skapar hus unikt utefter dina förutsättningar

Av

Imagen aleatoria sección 7

Dala Trähus är en familjeägd husleverantör som specialiserat sig på att erbjuda högkvalitativa trähus med totalentreprenad sedan 1967. En process som är trygg, effektiv och erbjuder en tydlig ekonomisk bild.

Det är så oerhört mycket att tänka på när man ska bygga nytt med allt från exteriör till allt interiört, för att inte tala om hela byggprocessen. Med totalentreprenad lämnar man större delar till proffsen samtidigt som man själv är delaktig, små mycket eller så lite man vill. Utöver det så erbjuder Dala Trähus en flexibilitet för att erbjuda kundunika hus där man tar hänsyn till kundens önskemål, tomtens förutsättningar och detaljplanens krav.

Imagen aleatoria sección 7

– Det är inte heller helt ovanligt att våra kunder kommer till oss med en arkitektritad planritning eller helt enkelt en skiss de själva tagit fram, som vi tillsammans sedan skapar ett Dala Trähus av.

En smidig byggprocess
Totalentreprenad är en byggmetod som ger kunderna en komplett lösning från början till slut. Det innebär att Dala Trähus tar ansvar för hela byggprojektet, inklusive planering, ritningar, bygglov, själva byggprocessen och färdigställande. En av de mest framträdande fördelarna med denna metod är den smidiga och stressfria byggprocessen den erbjuder. Kunder behöver inte oroa sig för att hantera flera olika entreprenörer eller underleverantörer, vilket minskar risken för missförstånd, förseningar och konflikter.

Imagen aleatoria sección 7


– Självklart kan man även välja att bara köpa en byggsats av oss om man har egna hantverkare eller vill göra jobbet själv. Alternativ kan man köpa byggsats med färdig utsida. Då stomreser vi huset och gör färdigt utsidan så tar kunden över insidan själv, säger Marie Henriksen, vice VD på Dala Trähus. Detta och totalentreprenad är de populäraste byggsätten.

Imagen aleatoria sección 7

Fast prisgaranti
När man väljer Dala Trähus och totalentreprenad ingår en fast prisgaranti. Detta ger kunderna klarhet och trygghet när det gäller kostnaderna för byggprojektet. En fast prisgaranti innebär att det avtalade priset är det som kunden kommer att betala, och det finns inga oväntade kostnader som kan dyka upp under byggprocessen. Detta hjälper till att undvika oönskade ekonomiska överraskningar och gör det möjligt för kunderna att planera och hantera sin budget på ett bättre sätt.

Imagen aleatoria sección 7

Miljö och hållbarhet
Dala Trähus har även ett starkt fokus på miljövänliga byggmetoder och material. De är specialister på trähus och kan erbjuda olika typer av trähusmodeller och anpassa dem efter kundens unika önskemål och behov. 

Trähus är kända för sin naturliga skönhet och värme, och Dala Trähus strävar alltid efter att skapa hus av hög kvalitet som kombinerar traditionell hantverksskicklighet med moderna bekvämligheter. Här sätts även hållbarhet i fokus, vilket innebär att kunderna kan förvänta sig ett hus som är energieffektivt och kommer att hålla i många år framöver.

Solcellskampanj
Och på tal om hållbarhet. Just nu har Dala Trähus en kampanj där du som kund får 12 helsvarta solceller och en hybridväxelriktare, inklusive montering och installation, om man väljer att bygga på totalentreprenad. Vid köp av en byggsats så är det utan montering och installation.

– Dala Trähus har ett eget energibolag som heter Dalaträhus energi (DT-energi) Detta innebär att vi kan leverera riktigt bra produkter. Fördelen med en hybridväxelriktare är att den är förberedd för att kunna lägga till batterier till anläggningen eller om man vill utöka med fler solceller. 

Att välja Dala Trähus som husleverantör och att bygga med totalentreprenad är ett klokt val för dem som söker en smidig, högkvalitativ och hållbar byggprocess, men även för dig som söker ett hus som skapas unikt efter dina förutsättningar, dina behov och drömmar, utan att tumma på vare sig kvalitet eller komfort.

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]