btn-cerrar
Energismart i badrummet

Energismart i badrummet

Av

Imagen aleatoria sección 7

Undvik fuktiga handdukar och skyhöga elräkningar med handdukstorkar som ser till att dina handdukar torkar ordentligt, men inte på bekostnad av vare sig plånbok eller miljö.

Vi är alla ute efter att leva energismart och inte minst i våra hem. Nordhems premiumserie ”dry electric” är elektriska handdukstorkar som smidigt värms upp med en invändig värmekabel. Det innebär en enklare konstruktion, smidigare installation och en lägre inköpskostnad.

Imagen aleatoria sección 7

Modellerna som ingår i Nordhems premiumserie ”dry electric” är de stilfulla handdukstorkarna Edsberg, Koberg och Viberg. Samtliga tre modeller har en inbyggd timer och booster, som ger dig full kontroll på när och hur länge handdukstorken ska vara på. 

Sätt din valda tid med hjälp av den inbyggda timern och känn dig lugn och trygg i att det inte förbrukas onödig el i ditt hem.

Imagen aleatoria sección 7

Med svensk design, smarta energibesparande funktioner och hög kvalitetsnivå på material och detaljer är ”dry electric”-modellerna Edsberg, Koberg och Viberg funktion som ligger i tiden och som ger dig ett energismart hem. Samtliga av modellerna har dessutom fem års garanti. Läs mer på nordhem.se.

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]