btn-cerrar
Få ordning hemma med bra förvaring

Få ordning hemma med bra förvaring

Av

Imagen aleatoria sección 7

Om det finns en sak som vi inte kan få nog av i våra hem så är det bra förvaring. Trots det är det många av oss som kämpar på i ett ”organiserat” kaos mest kanske på grund av både tids- och energibrist.

Men bygger du nytt så är det nu du tänker till lite extra och sätter in bra förvaringslösningar som håller över tid, och för oss andra så är några bra tips ett utmärkt sätt att komma igång.

Imagen aleatoria sección 7

För att äntligen komma igång med oredan hemma så är det smartast att börja smått och organisera efter hand.

Garaget och förrådet är klassiker som ständigt verkar vara under uppror och så även de delar av hemmet där vi konstant har ett genomflöde av saker som tas in och ut, såsom hallen, garderoben eller klädkammaren och tvättstugan. Ytor som alltid kan dra fördel av bra förvaringslösningar.

Imagen aleatoria sección 7

Elfas förvaringsexperts Christine Dalmans bästa tips är att organisera lite i taget och sortera prylarna efter användningsområde. Med en flexibel förvaringslösning med funktioner för olika typer av saker så blir det lättare att komma iordning.

– Ju fler prylar som kommer på plats, desto lättare blir det. När du blir av med alla kartonger, sportprylar och trädgårdsredskap från golvet, rymmer förrådet eller garaget hur mycket som helst. Dessutom är dina saker alltid nära till hands och enkla att hitta. Och bättre förvaring i dina extrautrymmen brukar betyda mer plats inne i bostaden. Inte så dumt!

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]