btn-cerrar

Platsen på vägen till drömhuset

Av

Nybrygget har som syfte att du som kund ska få en överskådlig blick över vad flertalet husleverantörer har att erbjuda, och smidigt kunna skaffa sig en uppfattning om vad som tilltalar dig som spekulant. Jämför husen på plats och passa på att få en pratstund med representanter från respektive husleverantör.

Inspirerande samlingsplats
Här finns villor, attefallshus och fritidshus för dig som söker ditt drömboende. En inspirerande samlingsplats för arkitektur, design och inredning för er som vill bygga nytt hus, bygga om, renovera eller bara söker inspiration till eventuella framtida husbygge eller renoveringar. Nybrygget är således mer än bara en husutställning. Här kan besökare inhämta information, inspiration, kunskap och idéer kring det mesta inom bygg och boende.

Att bygga hus är ett stort projekt som kräver mycket planering och beslut. Vad kan Nybrygget hjälpa till med där?

dig i din husprocess. I våra inredda visningshus får man tips och inspiration på vägen. Vill man prata med säljare i lugn och ro så kan man lämna sina barn till våra barnvakter och blir man kaffesugen under besöket så har vi ett café där man kan ta en fikapaus, säger Camilla Yngfalk, platschef på Nybygget.

Vilka är de tre viktigaste punkterna att ha koll på när man funderar på att bygga nytt hus?

I ett första skede är det bra att ha klart en budget och eventuellt lån/elöfte/ byggkreditiv. Tänk därefter över era behov så att planlösningen på huset passar er och det liv ni lever. Ha en tydlig bild över kostnader för huset samt markarbetet. Jämför gärna fler offerter från olika leverantörer.
I vilket skede i processen är ett besök hos er mest givande? Måste tomten redan vara inköpt?

Man kan komma till oss precis närsomhelst! Några kommer när de drömmer om att köpa ett hus och inte har något tomt, medan andra kommer när de vet exakt vad de ska bygga och redan har tomt. Oavsett var du är i husprocessen är ett besök på Nybygget Husutställning givande. Vad är det vanligaste kunder vill ha svar på när de ska bygga nytt? Den vanligast frågan är vad huset kostar, vad den totala kostnaden blir och vad som ingår. Därefter börjar frågorna kring husets planlösning.

PÅ NYBYGGET FÅR BESÖKARE:

  • Se flera av Sveriges ledande hustillverkares husmodeller (Attefallshus, fritidshus samt villor).
  • Ta del av deras säljares ovärderliga kunskap.
  • Besöka inspirerande och inredda visningshus som ger många tips och idéer på vägen till drömhuset.

NYBYGGET ÄR ÖPPET för besökare onsdag 14-19, lördag + söndag 11-16. Det går även bra att boka digitala eller personliga möten med respektive säljare utanför Nybyggets öppettider. Caféet och den bemannade barnhörnan är öppet under helgerna. Mer information och inspiration på nybygget.se

CAMILLAS 5 BÄSTA TIPS TILL DIG SOM VILL BYGGA NYTT:

BEHOV: Vilka behov har ni, hur många sovrum vill ni ha, vad saknar ni idag som ni vill ha i ert nästa hem?

BUDGET: Det är bra att i ett så tidigt skede som möjligt ha koll för sig vilken budget man har, och hur mycket man är villig att lägga ner på sitt husbygge.

BESÖK NYBYGGET: Gå in i husen, ställ frågor till representanter och ta in offerter från minst tre leverantörer.

KUNSKAP: Ta reda på så mycket som möjligt om husbyggarprocessen och skapa en förståelse för var ert ansvar ligger när det väl sätter igång.

FRÅGA VÄNNER: Om ni känner någon som byggt hus så är det ett perfekt tillfälle att ställa alla möjliga frågor för att ytterligare öka på er förståelse för processen.

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]