btn-cerrar
Vi vill göra klimatet, livet och hustillverkning mer hållbart

Vi vill göra klimatet, livet och hustillverkning mer hållbart

Av

Imagen aleatoria sección 7

Trots oroliga tider slutar vi inte drömma om att bygga hus. Men för att känna
sig trygg i processen så är det viktigt att titta på husleverantörens organisation – är den stark nog att leverera oavsett marknad?Robert Lindström, försäljningschef på Allmogehus, förklarar hur de trots oroliga tider satsar mer än någonsin på att skapa en organisation som står sig starkt oavsett var vinden blåser.
När Peter Rollfelt, med mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen, tog över som ägare och ny VD på Allmogehus i maj 2022 var målsättningen att Allmogehus ska kunna leverera snabbare, till bättre priser och att inte vara låsta av fastställda format eller standarder. För att kunna nå detta mål påbörjades en kraftig moderniseringsprocess i fabriken via omfattande investeringar i datoriserade förkapsrobotar som minimerar risken för fel, förbättrar arbetsmiljön och ökar produktionskapaciteten. Samtidigt som de förhandlat till sig stabila avtal med i huvudsak svenska leverantörer.

 

Imagen aleatoria sección 7

Ett knappt år senare har företagets produktionskapacitet ökat med över 500 procent. Är det inte riskabelt att investera i dag när marknaden ser ut som den gör? – Vi anser att det är precis tvärtom. Ska man vara konkurrenskraftig i dag så gäller det verkligen att prestera bättre, snabbare, noggrannare och vara mer kreativ på alla plan. Vi kan stolt meddela att vi i skrivande stund inte bara har sett till att öka produktionskapaciteten utan även lyckats med att kraftigt öka på vår orderstock.
2023 kommer omsättningsmässigt vara Allmogehus bästa någonsin. Så när de flesta av våra kollegor minskar och vi samtidigt ökar kraftigt så ser vi det som ett kvitto på att vi har både en produkt och arbetssätt som är svårslaget.

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]