btn-cerrar
Semesterparadiset i fjällen

Semesterparadiset i fjällen

Av

Imagen aleatoria sección 7

Vem drömmer inte om en stuga i ett vinterparadis, mitt i naturen där utomhusaktiviteter står på schemat året om.

Allmogehus står bakom Premium Activity Lodge, en svensk dröm i svenska fjällen.
Hustillverkaren Allmogehus står bakom ett nytt bostadsprojekt i Idre med syftet att skapa ett boende i svenska fjällen som är tillgängligt för alla. Husen är parhus i gedigen kvalitet med hög standard både exteriört såväl som interiört och tillgängligt för dig som önskar hyra ett ställe som ger dig möjligheten att vistas och njuta av den svenska fantastiska naturen året om. Husen är smakfullt inredda för att samspela med platsen och den otroliga miljön i fjällen.

Imagen aleatoria sección 7


– Det är svåra tider för de flesta just nu och därför ville vi vara med och skapa de här hyresobjekten så att ett boende i fjällen blir mer tillgängligt för alla. Vi håller inte inne på kvalité bara för att det är hyresobjekt, tvärt om. Det vi bygger är långsiktigt och kvalitén vår högsta prioritet, säger Elin Skjäret, marknadsansvarig och säljkoordinator på Allmogehus, och med det så vill vi anpassa oss till dagens situation och skapa en möjlighet för alla att ta del av dessa otroliga parhus.

 

Imagen aleatoria sección 7

Paradis i fjällen
Idre är så när som en idealisk vinterort när du vill till en plats med hänförande omgivning som erbjuder oändliga möjligheter till uteaktiviteter.
– Vi anser att Idre är den perfekta semesterorten, inte bara på vintern utan året runt. Omgivningen har mycket att erbjuda med allt från vandringsleder, jakt, skidåkning och mycket mer.

Välinrett och hemtrevligt
Parhusen är inredda med fjällen i åtanke, men även för att skapa ett boende som inte kräver något av den som hyr. Tanken är att man ska komma hit och känna sig som hemma med alla bekvämligheter som ett bra semesterboende kan erbjuda.

Imagen aleatoria sección 7


– Vi har inrett parhusen utifrån omgivningen men också vad vi kan tänka oss att våra hyresgäster kan komma att uppskatta. Bastun är ett bra exempel på det men även mindre detaljer som ett fullt utrustat kök. Vi vill skapa hemtrevliga lägenheter till gästerna, dom ska inte känna att dom behöver något hemifrån.
Parhusen, som är på 68 kvm med tre sovrum, inreds med hållbara och högkvalitativa kök och badrum från Allmogekök.

Tanken bakom val av inredning var att samspela med den miljö som finns runt omkring men också fokus på det praktiska och bekväma.
Varje lägenhet har ett rymligt vardagsrum med en underbar braskamin som sätter stämningen en tidig morgon eller på eftermiddagarna efter en lång vandring eller dag i skidbacken. Med hjälp av en genomtänkt planlösning så har du alltid en nära kontakt ifrån allrummet på övervåningen till kök och vardagsrum på undervåningen.

Imagen aleatoria sección 7


– I våra hemtrevliga parhus så har vi velat bevara karaktären av fjällen där de befinner sig. Vi har tagit inspiration ifrån omgivningen för att skapa ett samspel i inredningen, med noga utvalda färgval. Och med den otroliga fondväggen av trä som omfamnar hela väggen upp till toppen så tycker jag att vi har lyckats med just detta, säger Elin som avslutningsvis uppmanar intresserade att höra av sig vid intresse.

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]