btn-cerrar
Ett badrum i tiden

Ett badrum i tiden

Av

Imagen aleatoria sección 7

Funktionellt, tidlöst och långsiktigt hållbart är ledorden för INR. Lägg där till premiumkvalitet och möjlighet till personliga val och badrumspecialisten blir en självklar partner vid ditt nästa badrumsprojekt.

INR designar, producerar och säljer badrumsmöbler, blandare och handdukstorkar, och är svensk marknadsledare på duschlösningar. Sedan starten i Skåne 1988 har de tillverkat badrumsinredning i nordisk design av premiumkvalitet där även insidan spelar en viktig roll.
Alla möbler och duschväggar tillverkas i egna fabriker i Jönköping och Malmö med ett tydligt fokus på miljö och hållbarhet från start till slutleverans. Då badrummet är ett av de mest utsatta rummen i hemmet krävs det precision i varje detalj för att badrummet ska hålla sig helt och fräscht i många år framöver. Alla badrumsmöbler från INR kommer därför med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som skyddar mot fukt och slitage under minst 15 år. Med 15 års garanti på möbler och duschväggar vill INR att du som kund ska känna dig trygg i ditt val av deras produkter.

Imagen aleatoria sección 7

NYHETERNA FÖR 2023
För att ytterligare bidra med ett ikoniskt badrum i varje hem där varje detalj och funktion har en betydelse samtidigt som de smälter in i en fin helhet så utvecklar nu INR sitt sortiment med en ny möbelserie Air, duschserien Edge och Unleashed – färgmatchande metaller till badrummet.

 

Imagen aleatoria sección 7

Möbelserie AIR
Det som utmärker möbelserien Air är traditionellt möbelhantverk i en modern kontext. AIR kommer i två utföranden: Air Wood i fanér med dold innerlåda och sidoförvaring i massiv ek, och Air Solid som är en minimalistisk kommod med två lådor i valfri färg. Handfat och bänkskiva väljs till.

Duschserie Edge
Med Edge stärker INR sin position som marknadsledande inom duschväggar i Sverige. Med funktion och teknik på toppnivå och en design som känns både lyxig och tidlös är Edge för dig som är ute efter det lilla extra. Edge finns i färdiga mått och går även att måttanpassas.

Imagen aleatoria sección 7

 

Unleashed – färgmatchade metaller
Med Unleashed kan du skapa ett badrum där alla detaljer står i harmoni med varandra. Duschvägg, takdusch, handdukstork och tvättställsblandara går att få i samma borstade finish för att skapa ett badrum som känns både exklusivt och tidlöst.
Varje badrum har sina unika förutsättningar. Därför erbjuder INR utöver sitt standardsortiment även skräddarsydda lösningar för din dusch och kommod. Allt för att du ska få ett badrum att leva med i lång tid framöver.

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]