btn-cerrar
Valet av rätt köksblandare

Valet av rätt köksblandare

Av

Imagen aleatoria sección 7

Blandaren i köket är en given del i köksinredningen och kan påverka helhetsintrycket mer än vad många tror. Välj en design som sticker ut och spelar huvudrollen, eller en blandare som smälter in och blir ett med inredningen. Oavsett är kvalitet och tilltalande design något som lyfter din köksinredning till nya nivåer.
Att det är detaljerna som gör det har vi hört mer än en gång. Men när man väl kommit till ro med valet av köksinredning kan beslut kring detaljerna kännas överväldigande. Med lite guidning och tips på vägen så blir dock valet av köksblandare inte svårt – men väl värt din tid. 

Design och form
Det första man kan fundera på är om man vill att blandaren ska sticka ut eller smälta in och åt vilket håll man vill att formspråket ska gå. Är man osäker på sitt val så kan en modern tidlös design vara något att investera i. Formspråket här är rent, tilltalande och passar in i köket oavsett om det är sekelskifte eller modernt, i trä eller vackert målat. Primy har ett stort sortiment av olika typer av blandare där alla faller åt det moderna skandinaviska hållet. Med ett stort utbud av färgval har du möjlighet att med hjälp av din köksblandare verkligen skapa en fin accent i köket.

Imagen aleatoria sección 7

Funktion
När man landat i valet av vilken typ av blandare som känns tilltalande så är det väl värt att kika på funktionen. Ett utdragbart munstycke ger möjlighet att enkelt skölja av både disk och diskho och kan visa sig vara ett ovärderligt verktyg. Vill man gå ett steg längre så erbjuder Primy även blandare med en spärrbar pip som minskar risken för vatten på bänkskivan.

Imagen aleatoria sección 7

Insidan har också betydelse
Ska vi vara helt ärliga så är det ju ofta utsidan som avgör valet av blandare. Genom att intressera sig lite mer för insidan kan man lära sig att även den spelar en viktig roll. Samtliga blandare hos Primy har en mjuk, slät och hygienisk insida för att motverka bakterietillväxt och hålla ditt dricksvatten rent och fräscht.

Imagen aleatoria sección 7

Hållbart materialval

Det finns många fördelar med att välja en blandare i rostfritt stål. Materialet är blyfritt, snällt mot miljön och hundra procent återvinningsbart. Ett tryggt och säkert val helt enkelt!
Ni kommer aldrig ångra att ni la lite extra tanke och tid på valet av blandare, den är trots allt något som används dagligen. Med en blandare av hög kvalitet, tilltalande design, ren på insidan och som dessutom är snäll mot miljön, kan du känna dig trygg med ditt val i många år framöver.

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]