btn-cerrar
Förvaring för det stökfira hemmet

Förvaring för det stökfira hemmet

Av

Imagen aleatoria sección 7

Bra förvaring behöver inte innebära hela system eller dyra platsbyggda lösningar. Med lite fantasi går det att ”smyga” in förvaring lite här och där för att skapa bra förutsättningar för ett stökfritt hem.

En sängstomme med förvaring är något av de bästa att sätta in i ett barnrum, litet sovrum eller gästrum. Så istället för att låta ytan under sängen agera dammsamlare så är det tack vare sängstomme NORDLI från Ikea ett praktiskt och lättillgängligt utrymme att förvara sina saker i.

Imagen aleatoria sección 7

Ett annat sätt att hålla ordning är att ha förvaringsväskor där man kanske framförallt stuvar ner saker som inte används så ofta, så som säsongskläder, extra kuddar och täcken, tyger och filtar, men även barnens gosedjur. LACKISAR förvaringsväska finns i olika storlekar och kan smidigt staplas på varandra eller exempelvis förvaras under sängen eller i botten av en garderob.

Guds gåva till hallen kan nog vara en sittbänk med förvaring. Här kan man praktiskt förvara vantar och mössor, familjens alla träningsdojor som har en tendens att bre ut sig på hallgolvet, cykelhjälmar och mycket mer. Här bänk OLDEKROG i vit/ek.

Imagen aleatoria sección 7

Förvaringskorgar är inte minst helt perfekt att samla alla överflödiga kuddar och filtar i som smyger sig fram på våren och sommaren när vi spenderar mer tid ute i trädgården och på balkongen. Men förvaringskorgar är precis lika praktiska i badrummet, i barnrummet, i hallen och i tvättstugan. Här Day Pond Basket från Day Home.

Fotpall med förvaring som rymliga VALLENTUNA fotpall från Ikea är helt enastående att förvara allt ifrån det klassiska som filtar och extra sängkläder men även magasin man inte vill göra sig av med, fotoalbum som inte får plats i bokhyllan och urväxta barnkläder som man inte vill göra sig av med.

Imagen aleatoria sección 7

Är det så att du ligger i byggfas eller håller på att planera för att renovera ett badrum så är det ett guldläge att planera för mycket och smart förvaring. Som denna platsbyggda kommod med lådor i evighet där du får plats med allt och lite till av badrummets prylar.

Skapa ordning och reda bland verktyg och redskap med Toolflex redskapshållare. Skenan monteras smidigt på väggen och finns i olika varianter och längder.

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]