btn-cerrar
Inreda fritidshuset med 5 smarta val

Inreda fritidshuset med 5 smarta val

Av

Imagen aleatoria sección 7

När vi inreder ett fritidshus så vill vi ha smart inredning samtidigt som det ska vara både mysigt och hemtrevligt. Här är 5 smarta tips för hur du ger ditt andra hem en inredning som håller över tid.


1. Hållbara naturliga material
Skiffer till fritidshusets ute- och inomhusmiljöer är hållbart, tidlöst och känns både vackert och exklusivt. Oppdalsskiffer från Nordskiffer är en slitstark skiffer med skiftande ljust gråa toner och skimrande inslag. Skiffersorten lämpar sig väl som marksten men även på fasader och tak, eller interiört. Naturytan är oregelbunden men relativt slät.

Imagen aleatoria sección 7


2. Montera på väggen
Skapa luft och rymd med ett sängbord som monteras direkt på väggen. Sängbord Camrose från Rowico Home i svartlackad ek är enkel men stilfull i sin design och perfekt för en trivsam möblering i fritidshuset och tack vare sin nätta storlek passar bordet in även i de allra minsta av utrymme.

3. Möbler för ljus och mångsidighet
En pinnsoffa tar tack vare sin luftiga design inte upp mer plats än nödvändigt där ljuset fritt kan sippra igenom ryggen. Lika fin kring matbordet vid soffbordet som i hallen. Pinnsoffa från Norrgavel här i brunoljad ek. Finns i ek, björk, lackkulör och temperakulör. Matchande stolar finns i samma serie.

Imagen aleatoria sección 7


4. Tyger och färg för semesterkänsla
Nybäddade sängar med sängkläder som ger semesterkänslor. HM Homes vårkollektion bjuder på sängkläder som bjuder in till ljuva drömmar av fyllda blomsterängar och blåa hav.


5. Smart förvaring – som kan utvecklas över tid
Förvaring som kan utvecklas över tid och efter framtida behov är helt rätt i ett boende där man inte vill övermöblera eller riktigt vet hur man nyttjar än. Med String överskåp med vipplucka kan man smidigt lägga till skåp efter hand, eller välja något annat i String-serien som fyller behoven av smart förvaring.

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]