btn-cerrar

Till husprojektet

Av

Imagen aleatoria sección 7

Vackert antikt klädskåp
Ett fint skåp från sekelskiftet 1800–1900 tal med många fina detaljer och vackra beslag, målat i en mellangrå linoljefärg. Den stora luckan bär charmen av att vara målad med lister, vilket blir ljuvligt dekorativt. Skåpet har en dörr med ett fungerande lås och en låda längs ner, och uppe finns en fusk-låda som inte går att öppna och som bidrar till skåpets charm.

På insidan av skåpet finns de gamla knopparna kvar där man kan hänga kläder. Skåpet bär spår av kärleksfull användning under många år och har en vacker patina. Går att få med hyllor eller klädstång enligt önskemål. Mått: H:170cm, B:102cm, D:51cm. Pris: 11 500 kr. Fler vackra möbler och ting på butiklanthandeln.se.

Imagen aleatoria sección 7

Safetyservice Sweden
Pierre Freij är i grunden utbildad elektriker och låssmed men bestämde sig senare för att kliva in i säkerhetsbranschen. Och där har han varit sedan starten 2009 och med egna företaget Safetyservice Sweden AB från 2020. 

Här jobbar man med alla typer av säkerhetslösningar och elektriska installationer för både privatpersoner och företag. Inbrottslarm, lås, kameraövervakning och passersystem är bara några av de säkerhetslösningar som Safetyservice Sweden AB specialiserar sig inom och på hemsidan safetyservicesweden.se ser du hela deras utbud av säkerhetssystem för både privat- och företagsbruk. Utöver det erbjuder Pierre och hans kollegor lås och el jour dygnet runt på 0736–425560. safetyservicesweden.se

Imagen aleatoria sección 7

 

För dig som älskar att odla!
Caterpillarväxthuset från GjordNära är helt designat för att vara så flyttbart som möjligt. Den enklare konstruktionen gör att man flyttar det på ett par timmar beroende på storlek. Med andra ord, perfekt för dig som vill flytta växthuset ofta. Använd det för att driva bladgrönt på tidig vår, jordgubbar innan midsommar, tomathus över sensommaren och för att skydda kålen under hösten.

Imagen aleatoria sección 7

Caterpillar växthuset kan på grund av sin rundade form inte ha takluckor med automatik. I stället vädrar man hela växthuset genom att lyfta på sidorna och sätta upp plasten med en fjädrande tråd-hake som enkelt kan justeras upp och ned på väggrören. Mer på: tunnelvaxthus.se.
OrganoWood® Nowa panelvirke med biocidfri kemi, ett hållbart och naturligt val, ett naturfärgat virke som grånar naturligt i utomhusmiljöer.

Den patenterade kemin, tillsammans med en grön tillverkning, skapar ett hållbart alternativ till traditionellt virke där tanken på miljön är viktig! OrganoWood® Nowa är inte bara ett bra alternativ för miljön, det smälter också in fint i natur och omgivningar. Perfekt för dig som vill skapa en harmonisk plats, utan att lämna några negativa avtryck på miljön. För byggnader som kan åldras med värdighet!

Imagen aleatoria sección 7

Granråvaran till Nowa panelvirke är tillverkad av högkvalitativ gran från de bästa distrikten. Nowa panelvirke är målningsbar! organowood.com

Monteringsklara entrétak
Designtak är specialister på entrétak av högsta kvalitet. Entrétaken, som levereras monteringsfärdiga, är konstruerade med en unik aluminiumstruktur som ger lång livslängd med minimalt underhållsbehov. I utbudet finns allt ifrån standard till lite mer avancerade modeller, för att passa till olika typer av husfasader. Återförsäljare är välrenommerade byggvarukedjor, husfabriker och stora byggföretag. På bild: Easy Collection Bold. Mer info på: desgintak.se.

Vår instagram