btn-cerrar
En smidig flytt med rätt hjälp

En smidig flytt med rätt hjälp

Av

Imagen aleatoria sección 7

En flytt sägs vara något av det mest påfrestande en människa kan uppleva. Därmed är det minst sagt viktigt att anlita en flyttfirma som vet vad det handlar om. Christoffer Westin, VD på SBK Moving, har lång erfarenhet av flytt av bohag både nationellt och internationellt och vet precis vad som krävs för att göra upplevelsen av en flytt så smärtfri som möjligt.

– Vi bemöter alltid varje kund utifrån deras behov och försöker lindra stressen genom att hjälpa till att planera flytten så den ska gå så smidigt som möjligt. Ofta lättar stressen när någon utomstående tar över planeringen och ser saker ur en annan synvinkel. Vi hanterar tusentals uppdrag varje år och är vana vid att människor kan känna sig oroliga och stressiga över en flytt.

Imagen aleatoria sección 7

Vad kan man själv göra för en mindre stressig upplevelse?
– Var ute i god tid med din förfrågan till flyttfirman. Var noga med att beskriva de behov du har och var inte rädd för att ställa frågor om hur flytten går till.  Det hjälper även att passa på att sortera ut och rensa lite innan själva flytten. Så att man bara tar med sig det som man verkligen vill ha.

Erbjuder ni packhjälp?
– Vi erbjuder alla typer av flyttar från de där man packat alla kartonger själv till att man egentligen bara lämnar över nyckeln. Kunden kan själv välja nivå på vilken service man vill ha. Vi erbjuder en komplett flyttservice, som inkluderar packhjälp, flyttstädning, magasinering, uppackning, handyman, tullhantering etc. Ja, allt som man kan tänkas behöva inför en flytt. 

Imagen aleatoria sección 7

Hur går man tillväga för en offert?
– Enklast är att gå in på vår hemsida och mejla oss. För att få en så bra offert som möjligt är det bra att även ge så mycket information man kan om adresserna man flyttar mellan, sakerna som ska flyttas och andra bra saker som vi behöver veta. Vi kan oftast erbjuda en kostnadsfri besiktning där vi besöker kunden och tillsammans går igenom vad som ska flyttas och kan då även svara på frågor om kringtjänster och annat innan vi lämnar fullständig offert.

Hur långt tid i förväg behöver man boka flytthjälp? 
– Det är bra att ha någon månads framförhållning, framför allt om man har ett större bohag och definitivt om man har tänkt sig att flytta runt ett månadsskifte eller under sommarperioden då alla flyttfirmor har mycket att göra.  För en utlandsflytt kan det vara bra att kontakta oss 3-6 månader innan flytten skall ske.

Imagen aleatoria sección 7

Vilken annan service erbjuder ni som är bra att ha i åtanke?
– Förutom själva flytten så kan vi erbjuda packhjälp i olika omfattning, hjälp med uppackning. Hjälp med montering av till exempel möbler etc. Vi erbjuder även hjälp med flyttstädning och även hjälp med bortforsling av sådant man vill bli av med, såsom återvinning och magasinering.

Imagen aleatoria sección 7

Utöver garanti på bästa möjliga flytthjälp är SBK Moving även medlemmar i olika branschorganisationer som validerar deras expertis och goda arbete. Med erfarna och duktiga medarbetare hjälper de dig att tryggt och säkert flytta från ditt nuvarande hem, till det nya.

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]