btn-cerrar
Ljust inne, mörkt ute

Ljust inne, mörkt ute

Av

Imagen aleatoria sección 7

Lampan Around The World är gjord av munblåst opalglas med en form som liknar en luftballong – inspirerad av den berömda författaren Jules Vernes universum. Dess mjölkvita färg, förtrollande form och milda uttryck gör den till det perfekta komplementet för alla inredningsmiljöer.

Omni Table är en multifunktionell bordslampa med 360 graders ljus och som erbjuder en praktisk och elegant belysningslösning för ditt skrivbord eller nattduksbord. Diskret men dekorativ. Bordslampa Porto från DAY HOME är dekorationsbelysning i sitt mest intressanta formspråk.

Imagen aleatoria sección 7

Taklampan Dalslight ger tack vare sin simpla men varma design en luftig och ledig känsla i ditt rum och går extra bra ihop med gardinerna i samma serie. Lampan finns i två storlekar och i färgerna vitt och oatmeal.

Klassikern och julljusstaken Julius i trä i design av Jerker Andersson är sånär som ett måste så här års. Ljusstaken belönades 1996 med priset Utmärkt Svensk Form. Finns bland annat i rött och vitt. Dekorativa hus i stengods med plats för värmeljus inuti är lika fina året runt men fyller en extra viktig funktion så här års när mörkret tar över redan på eftermiddagen. Köps med fördel ihop med andra hus i staden.

Imagen aleatoria sección 7

Dekorativa hus i stengods med plats för värmeljus inuti är lika fina året runt men fyller en extra viktig funktion så här års när mörkret tar över redan på eftermiddagen. Köps med fördel ihop med andra hus i staden.  

Julstjärnan Solina i papper lyser vackert upp och skapar julstämning utöver det vanliga. Fin i fönstret såväl som längst väggen.

Imagen aleatoria sección 7

Hur skapar man en behaglig ljussättning?
”Ljuset har stor betydelse för stämningen i ett rum. Det är en god idé att inreda med flera lampor som kan tändas efter behov och dämpas. Det optimala är att kombinera funktionell belysning med mysbelysning. För att göra rummet större och skapa trevnad kan lampor placeras i hörnen.” – Lone Bødker Pedersen, Nordlux

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]