btn-cerrar
Sitt fint, vackert, mjukt & skönt

Sitt fint, vackert, mjukt & skönt

Av

Imagen aleatoria sección 7

Den stapelbara stolen Curious i minimalistisk design är tillverkad av ekfanér och har ben i svart och mässing. Tack vare sin stapelbara funktion passar den utmärkt i mindre såväl som större hem och dess rena tämligen oskyldiga uttryck gör sig bra tillsammans med många olika stilar.

 Till stolen finns även en sittdyna i 17 olika färger och är tillverkad av det nya 100 % återvunna Horizons-tyget samt i brunt eller vitt Teddy Bear-tyg.

Imagen aleatoria sección 7

Sjövik soffa från 1898 by Svenssons i Lammhult tillsammans med fotpall från samma serie är trots sina raka linjer och tack vare sina mjuka kuddar, både bekväm, fin och lagom nätt för att passa in i både vardagsrum och TV-rum. Den stora fotpallen är ett stort plus och nästan ett måste att köpa till. Soffan finns i flera storlekar.

Stilfulla soffan Altero i design av Carl-Henrik Spak från Ire möbler tar för sig i färg och form och är perfekt för att lyfta ditt vardagsrum till nästa (spännande) nivå. Finns i flera utföranden.

Imagen aleatoria sección 7

Same Chair är nutidens pinnstol med inspiration från 50-talet i design av Louise Hederström för Maze Interior. Här har Louise skapat en modern stol i metall och trä med mjukt formspråk som förmedlar lätthet och komfort. Finns i vit och svart med sits i vitbetsad ek, resp. svartbetsad bok och valnöt

Kendall är fotpall deluxe som utöver att ta hand om trötta ben även går utmärkt att sitta på vid sociala stunder kring soffbordet. Den bulliga och mjuka formen är hemtrevlig såväl som exklusiv och kommer i tygerna naturvit teddy och ljusbeige bouclé. I bakgrunden matchande soffan i samma namn.

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]