btn-cerrar
Skapa hemmet du drömmer om

Skapa hemmet du drömmer om

Av

Imagen aleatoria sección 7

Möbel- och inredningsbutiken Englesson & Company har tillverkat kvalitetsmöbler sedan 60-talet och är vid det här laget nästa en institution i Djursholm där de håller till i det charmiga tegelhuset som på tidigt 1900-tal fungerade som mjölkcentral. Deras kundkrets är trogen, varierande, köpstark och medveten.

Imagen aleatoria sección 7

I butiken finns stora delar av Englessons eget möbelsortiment tillsammans med ett stort utbud av designklassiker. Fina lampor, kuddar, mattor, speglar och andra vackra detaljer samsas med det fantastiska tygutbudet, som används till gardinuppsömnad såväl som till möbler. Englesson erbjuder inredning som går väl med både ett klassiskt och modernt hem, och med professionell personal på plats får du all hjälp du kan tänkas behöva för att skapa den hemmiljö du drömmer om.

Imagen aleatoria sección 7

Nyheten Howard Slim
Englesson & Company har nyligen lanserat en helt ny soffserie, Howard Slim.
Howard Slim är en vidareutveckling på deras mest ikoniska möbelserie Howard och Howard Medium. Howard Slim är en nättare mer avskalad version av sina föregångare, med en benställning av pulverlackerad plattjärn, samtidigt som den behåller sin höga sittkomfort och tidlösa framtoning som Howard-serien är så välkänd för.

Hos Englesson & Company finner du erfarna inredningsproffs som mer än gärna gör ett hembesök för att ge dig ovärderliga tips och råd.
– Vi jobbar med allt från golv till tak, inget projekt är för litet eller stort, och jobbar med alla typer av stilar, klassiska sekelskiftes hus, moderna vindsvåningar, kontoret eller huset i Spanien, Men även ditt fritidshus! Det viktigaste är att du som kund för ett resultat som du känner dig nöjd med, säger Lena Englesson glatt.

Imagen aleatoria sección 7

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]