btn-cerrar
Den smarta kaminen

Den smarta kaminen

Av

Imagen aleatoria sección 7

Det smarta och hållbara hemmet är det nya normala och nu träder även kaminen in som en del av det intelligenta hem vi kommit att bli så vana vid att leva i.
Med Contura Connect 556 tar Contura in kaminen som en självklar del av det intelligenta hemmet. Tack vare innovativ teknik så är den enkel att använda och styrs smidigt från din smartphone.

Längre brinntid
Contura Connect 556 reglerar automatiskt tilluften till kaminen, vilket resulterar i en optimerad, renare och mer effektiv förbränning med minskade utsläpp. Det i sin tur ger en längre brinntid för veden.

Imagen aleatoria sección 7

 

Full koll på läget
Med den tillhörande appen får du full kontroll och överblick över hur du eldar i din kamin. På appen kan du själv ställa in önskad värmeeffekt och via en vädertjänst kan du få notiser om kommande väderläge så att du, och din kamin, står redo de dagar det är lite extra kallt och ruggigt ute.
”Appen är lättöverskådlig och användarvänlig, med flera smarta funktioner och dessutom möjligheten att övervaka och följa hur mycket värmeenergi kaminen tillför huset. Perfekt för dig som vill optimera ditt energieffektiva, hållbara hem.”

Imagen aleatoria sección 7

 

Aldrig varit enklare att elda
Vi har alla stått där och inte fått ordning på vare sig ved eller eld. Tack vare Contura Connect 556 och appen kan du enkelt tända och styra elden, du har en automatisk värmereglering, håller dig uppdaterad via notiser och påminnelser och får dessutom ett överhettningsskydd med på köpet.
Tack vare att Contura även erbjuder skostenssystem så kan du som kund få både kamin och skorsten från en och samma leverantör. Med hjälp av deras expertis så hjälper de dig att hitta rätt skorstenslösning specifikt för ditt hus, och din nya kamin. Smidigt, tryggt och hållbart!

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]