btn-cerrar
Kaminer för trivsel & värme

Kaminer för trivsel & värme

Av

Imagen aleatoria sección 7

 

Vauni Globe är en svensktillverkad kamin som tack vare sin etanoldrift inte behöver en skorsten. Placera den smidigt i villan, lägenheten, uterummet eller fritidshuset. Här i modell låg i färgen Black – Mystic Sand. Styling: Pella Hedeby.

Imagen aleatoria sección 7

 

Med den något vinklade glasluckan i Contura i41T får du ännu större möjligheter att skapa en eldstad som sticker ut och lyser upp. Beklädnaden i täljsten är naturligt vacker och värmelagrande och alstrar värme även efter elden är släckt. Uppvärmningsyta 160 m².

Imagen aleatoria sección 7

 

Lilla Byskeugnen med kokplatta under toppdekoren. Tidlös gjutjärnskamin med förbränningskammare i keramik, och en fin vän om elen skulle gå. H:102,5 x D:49,5 cm.

Imagen aleatoria sección 7

 

Den vackra Royal Viking är en 150 år gammal svensk modell i nyproduktion. Den ståtligt ornamenterade yttermanteln av gjutjärn är helt intakt i originaldesign men inuti finns den senaste tekniken för optimal värmespridning och funktion. Uppvärmningsyta: 40–120 m². H: 167 x B: 56 x D: 56 cm.
TT21RHT från danska TermaTech har hög verkningsgrad, miljöriktig förbränning och enkel och trygg hantering, inpaketerat i en stilren och skandinavisk design med bra insyn, lucka med magnetlås och till ett marknadsförnuftigt pris. Rek. pris: 27 990 kr

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]