btn-cerrar
Skapa magi i trädgården!

Skapa magi i trädgården!

Av

Imagen aleatoria sección 7

Det finns en nackdel med att bygga ett nytt hus och det är när tomten efter det att huset väl står på plats inte kommer till sin rätt. När trädgården inte är en trädgård utan en svart fläck av lera och jord. För visst är utsidan lika viktig som insidan för att få den där genuina känslan av ett hem man vill komma hem till.

Men det tar tid att planera för hur man vill att sin trädgård ska se ut och som en liten bit på vägen är denna bok att rekommendera. Odla Blommor är en praktisk handbok om att odla sommarblommor, skriven av blomsterinspiratören Hanna Wendelbo. I Hannas sociala kanaler har hon under flera års tid berättat och inspirerat kring allt om hur hon odlar blommor och fått tusentals frågor av hängivna följare om hur man sår, eller hur man ska tänka när man komponerar en bukett. I den nya boken Odla blommor samlar hon nu sin kunskap och sina favoritblommor, och tipsar om de allra finaste kombinationerna.

Imagen aleatoria sección 7

Hanna odlar själv i en ”vanlig” villaträdgård och vet allt om hur du lyckas med frön, plantor och knölar, med skötsel, skörd och användning – oavsett om du odlar på friland, i rabatt eller pallkrage. Drömmen om att plocka fredagsbuketten i trädgården behöver inte vara en dröm länge till. Fyll upp barmarken kring huset med snittblommor och låt planeringen av trädgården få ta den tid det tar.

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]