btn-cerrar

Inred ljust och fräscht med glas

Av

Vid planering inför en renovering eller nybyggnation av ett hus är det ofta stort fokus på att skapa en känsla av rymd och luftighet. Gärna med mycket ljusinsläpp och öppna ytor. Genom att inreda med glas så som exempelvis glasräcken och glasväggar så ökar ljusinsläppen vilket ger en öppnare och ljusare miljö, vilket uppskattas i vårt tidvis mörka land.

Glasbolaget.se har på sin hemsida nyligen skapat en 3D-plattform där du som kund enkelt ritar upp ditt glasräcke eller dina glasväggar i 3D. Du kan välja mellan olika modeller och stilar samtidigt som du kan välja olika glastyper utifrån vilken känsla just du vill skapa. Självklart måttanpassat och skräddarsytt efter just dina önskemål med pris direkt på hemsidan.

När du skapat din produkt så kan du utöver 3D enkelt använda dig av deras AR-teknik för att i din mobil visualisera hur resultatet skulle se ut i din miljö där du ska placera ditt glasräcke eller glasvägg.

Rikta kameran mot tänkt placering av ditt räcke eller din vägg och du ser enkelt hur resultatet skulle se ut live i din mobil. Du kan givetvis även ta bilder i din mobil för att kunna dela med familj och vänner. Enklare kan det inte bli!

Skapa exempelvis rymden och behåll utsikten på altanen, terrassen eller balkongen genom att bygga med stolpfria glasräcken. Ett räcke som både skapar en känsla av gränslöshet och elegans, samtidigt som det ger vindskydd till mysiga sommarkvällar. En annan fördel är att ett stolpfritt glasräcke kräver minimalt underhåll. Glöm de där med att slipa och måla räcket var och vart annat år.

Eller har du fått möjligheten att börja arbeta hemifrån och behöver skapa ett ytterligare rum i rummet som det nya kontoret? Eller du kanske bor i en mindre lägenhet och behöver ett till sovrum? Genom att använda sig av glasväggar går det att skapa tysta avskärmade rum utan att tappa ljuset och känslan av rymd. Använder du dig dessutom av ett glas med ljudlamell kan du stänga ute höga ljud som rop och skrik.

Utöver stolpfria glasräcken och glasväggar så erbjuder Glasbolaget.se även andra glasprodukter så som speglar, duschväggar, bastuglas och isolerglas. Precis som allt annat så beställer du även dessa produkter måttanpassade och skräddarsydda efter dina önskemål. Vad sägs om en spegel från golv till tak i badrummet, eller nya isolerglas till villan?

Glasbolaget.se är den personliga näthandlaren av glas som sätter kunden i fokus. Produkterna som säljs är högkvalitativa med hög finish, samtidigt som de bara använder sig av svenskt glas från kända svenska glastillverkare. Kvalitet som du som kund kan känna sig trygg med i många år framöver.

Känner du dig osäker inför dina glas val så erbjuder självklart Glasbolaget.se personlig service och guidar dig vidare i ditt glasprojekt. Kontakta dem antingen via mail, telefon eller chatt på deras hemsida.

När du är klar med ditt glasprojekt så erbjuder Glasbolaget.se även möjligheten att dela med dig av ditt projekt på Glasbolaget.se’s  Instagram. Du kan också besöka oss genom att klicka här!

Skjut inte upp dina drömmar.

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]