btn-cerrar
Laddningsbox till ditt nya hem

Laddningsbox till ditt nya hem

Av

Imagen aleatoria sección 7

Eify och husleverantören A-hus har ingått ett samarbete för att underlätta för dig som vill införskaffa en laddbox till ditt nya hem.

Det är bara en tidsfråga innan alla husägare har en laddningsbox hemma så att planera in den redan från start till ditt nya hem känns mer aktuellt än någonsin. 

Imagen aleatoria sección 7

Som kund hos A-hus är en laddningsbox från Evify en del av tillvalen och ett sjävlklart sådant, om du frågar framtiden! Genom avtal och samarbeten med elbilmarknadens bästa aktörer kan Evify dessutom erbjuda bättre priser och fördelar för dig som kund eller blivande kund hos A-hus.

 

Imagen aleatoria sección 7

Snabbt, smidigt och säkert
Med en laddbox laddar du snabbare, säkrare och smidigare. Utöver att ladda din bil upp till 10x snabbare har dagens laddboxar en mängd avancerade och smarta egenskaper, så som att laddboxen alltid är uppkopplad så att du kan ha full koll på elåtgången, själv bestämma när på dygnet bilen ska laddas, eller låsa laddkabeln med appen. Det ska vara lätt att äga elbil!

Laddningsbox till ditt nya hem

”Det är väldigt kul att ingå det här samarbetet med ett så proffsigt bolag som A-hus. Det börjar bli mer och mer tydligt att en laddbox på väggen inte bara gör livet enklare för elbilsägaren, utan även ökar värdet på huset. Att därför hjälpa A-hus och leverera kompletta laddboxlösningar till deras kunder runtom i hela Sverige är något vi ser fram emot!” Philip Hägglund, CEO Evify

Imagen aleatoria sección 7

 

Laddbox från Evify
Som kund hos A-hus kan du välja på två olika laddboxar från Evify:
Easee 22 kW - en av marknadens minsta laddboxar med 5 olika färgval och 5 års garanti.
Charge Amps Aura 22 kW - en elbilsladdare som laddar två bilar samtidigt och är tillverkad i hållbar aluminium.
Installationen sker oavsett var ilandet huset byggs.

Vår instagram

[insta-gallery id="0"]